(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja - Helsinki, Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020
Rappaustekniikka Laurell Oy on vuonna 1990 perustettu tamperelainen yritys.Toimimme Pirkanmaalla, muualla Länsi-Suomessa sekä Etelä-Suomen alueella.Asiakaskuntaamme kuuluvat kiinteistö- ja taloyhtiöt, rakennusliikkeet, julkiset laitokset, yritykset, yhteisöt kuin kunnat ja kaupungitkin. Rappaustekniikka Laurell Oy on kokonaisvaltaisten julkisivukorjauskohteiden pääurakointiin perehtynyt rakennusalan yritys. Julkisivukorjaukset sisältävät julkisivujen eri osien pinnoitukset ja verhoukset, vesikattojen, ikkunoiden ja teräsrakenteiden uusimiset. Myös paikallavalut ja maanrakennustyöt kuuluvat yrityksen toimialaan.

Etsimme yhdessä asiakasyrityksemme Rappaustekniikka Laurell Oy:n kanssa työnjohtajaa kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja työskentely tapahtuu Helsingissä tai Tampereella. Tehtävä edellyttää matkustamisvalmiutta.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä tulet toimimaan työnjohtajana monipuolisten rakennushankkeiden parissa. Työssäsi valvot rakennusprojektien kuluja sekä laadullista toteutusta. Projektit vaihtelevat rappausten, julkisivusaneerauksien sekä uudiskohteiden välillä. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällisyyttä ja kykyä organisoida tehtäviä. Tulet työskentelemään projektipäällikön alaisuudessa. Työssäsi johdat ja valvot omien työntekijöiden sekä aliurakoitsijoiden työtä.

Toivomme sinulta

  • rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta
  • aikaisempaa kokemusta rakennusprojektien parista
  • suomen- ja englannin kielen taitoa
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • matkustusvalmiutta
  • jämäkkyyttä ja reipasta työotetta

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön, jossa pääset työskentelemään erilaisten rakennusprojektien parissa Tampereella sekä Helsingissä. Tässä roolissa pääset toimimaan haastavien tehtävien parissa ja kehittymään työssäsi. Tehtävässä jatkon mahdollisuus arvioidaan työsuhteen aikana.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Arttu Töyry, puh. +358 (0)30 6090 101 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 13.07 – 15.07 klo 14 – 15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.07.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi