(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Helsingin kalustokeskukseen
Ramirent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Vahvistamme tiimiämme ja haemme Helsingin kalustokeskukseemme työnjohtajaa. Etsimme ammattilaista, jolla pysyy langat käsissään kiireisinäkin aikoina. Olet hyvä tiiminvetäjä ja sitoutunut, motivoitunut tiimi on ykköstavoitteitasi. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja yhteistyö sekä kollegoiden että alihankkijoiden ja asiakkaiden kanssa on sinulle luontevaa.

Työnjohtajana vastaat palautustarkastus-, huolto- ja korjaustyön ohjaamisesta, työturvallisuudesta sekä töiden suunnittelusta. Tiimisi huoltamat tuotteet ovat pääasiassa lämmitys- ja kuivauskalustoa, sähkökalustoa ja rakennuskoneita. Kalustokeskuksessamme huolletaan ja korjataan myös nostimia ja maanrakennuskoneita ja näidenkin huoltotöiden työnjohto tulee sinulle matkan varrella tutuksi. Oman tiimisi lisäksi ohjaat myös alihankkijoita ja muita resursseja, joiden perehdyttäminen, tukeminen ja toiminnan laadun varmistaminen kuuluu tehtäviisi.

Toivomme

Hyvä paineensietokyky, luja ja reipas luonne sekä hyvä organisointikyky ovat ominaisuuksia joilla tässä työssä pärjää. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta esimerkiksi huolto- ja korjausalalta tai rakennusalalta sekä työnjohto- ja esimieskokemusta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä monipuolisine työsuhde-etuineen. Mukava tiimi ja sitoutuneet kollegat odottavat sinua.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Hae työpaikkaa nopeasti, mutta viimeistään 15.1.2019 hakuportaalin kautta. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoivomus. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Montin, puh: 0400 427498