(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Hankoon - SE Mäkinen Logistics Oy
SE Mäkinen Logistics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

SE Mäkinen Logistics on 1952 perustettu suomalainen alansa johtava perheyritys. Palvelemme autoteollisuutta, maahantuojia, ajoneuvojen jälleenmyyjiä, leasing- ja logistiikkayhtiöitä Suomessa ja Balttiassa. Operoimme koko markkinan kattavaa ajoneuvojen kuljetusjärjestelmää sekä useita autoterminaaleja, joissa tarjoamme ajoneuvojen maahantulotarkastus-, varustelu- ja varastointipalveluita. Yhtiöryhmässämme työskentelee 200 henkilöä.

Visionamme on olla autologistiikan edelläkävijä, jolta autokaupan toimijat saavat tukea omiin kehityshankkeisiin. Pyrimme jatkuvasti löytämään parempia ja uusia tapoja palvella suomalaista autokauppaa. Samalla pidämme keskiössä myös oman toimintamme tehostamisen uusien teknologioiden myötä. Toimipaikkamme sijaitsevat Vantaalla, Hangossa, Turussa ja Virossa.

Hangon logistiikkakeskuksen toiminnan kasvaessa, haemme vakituiseen työsuhteeseen

TYÖNJOHTAJAA

autojen varusteluun.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu henkilö- ja pakettiautojen maahantulotarkastus- ja varusteluprosessien johtaminen ja toiminnan laadun päivittäinen varmistaminen. Olet läsnä missä töitä tehdään varmistaen töiden sujuvuuden ja pystyt antamaan neuvoja ja ohjeita työntekijöille. Työnjohtotehtäviisi kuuluvat lisäksi mm. työajan seuranta, resurssisuunnittelu, tuotannon tehokkuuden seuranta, työkalujen hankintaa sekä raportointia, ja sinulla on myös mahdollisuus kehittää tehtävää.

Tiimiisi kuuluu noin 10 työntekijää ja apunasi on saman osaston toinen työnjohtaja sekä logistiikkakeskuksen tuotantopäällikkö.
Olet aidosti kiinnostunut autoalasta ja halukas kehittämään itseäsi ja työtehtävääsi. Työskentelet täsmällisesti sekä oma-aloitteisesti itsenäisessä työtehtävässä. Työntekijöiden neuvominen ja ohjaaminen edellyttää kokemusta autoalalta varustelutehtävistä. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyö- ja vastuunkantokykyä sekä organisointitaitoja. Olet energinen ja tiimiäsi tukeva esimies. Olet myös valmis sitoutumaan toiminnan kehittämiseen pitkällä aikavälillä. Esimieskokemus sekä ruotsin ja englannin kielen taidot katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle monipuolisia työtehtäviä hyvässä tiimissä ja mahdollisuuden kehittää omaa työtehtävääsi ja osaamistasi. Työssäsi sinua tukee kokenut ja osaava henkilöstö. Hoidamme rekrytointia yhdessä Adeccon kanssa, joten lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Adeccon kotisivujen www.adecco.fi kautta. Suoritamme haastatteluita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.