(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Hämeenlinna
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

TYÖNJOHTAJAA Hämeenlinnaan

 

Työnjohtajana toimit jäteautonkuljettajien esimiehenä ja olet vastuussa palvelutuotannosta ympäristöpalveluiden yksikössämme. Vastaat kaluston operatiivisesta hallinnasta, ajojärjestelystä, kaluston huollosta ja kunnossapidosta, resursoinnista sekä työturvallisuudesta. Osallistut myös hallinnollisiin tehtäviin sekä toimintatapojen kehittämiseen. Työtä tehdään päivävuorossa.

 

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kuljetus- tai kierrätysalalta sekä hyvää paikallistuntemusta. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. Työnjohtajan jokapäiväisinä työkaluina on monia erilaisia järjestelmiä, joten hyvät IT-taidot sekä nopea oppimiskyky ovat välttämättömiä tehtävässä menestymiseen. Rauhallinen työskentelyote auttaa sinua toimimaan suunnitelmallisesti usein kiireisessä työympäristössämme. Tehtävän hoitaminen vaatii erinomaiset vuorovaikutustaidot. Sosiaalisten tilanteiden hoitaminen on jokapäiväistä työtä. Aikaisempi työkokemuksesi jätealalta, logistiikka-, teknisen-, tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkinto, CE-ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyys katsotaan eduksi.

 

Jos yllämainittujen kykyjen lisäksi olet vielä määrätietoinen vastuunkantaja, jolle on tärkeää pitää asiakkaat tyytyväisenä ja langat pysyvät sinulla tiukasti käsissäsi - saatat hyvin olla uusi työnjohtajamme!

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn alan johtavassa yrityksessä. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja tehtävä tarjoaa erinomaiset ammatilliset kehittymismahdollisuudet. Suurena yrityksenä pystymme tarjoamaan myös monipuolisia ura- ja etenemismahdollisuuksia.

 

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Laita hakemuksesi viimeistään 16.8.2020 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mika Vahos, arkisin klo 15.00 - 16.00 puhelin: 050 385 7054.