(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, fysikaalinen testaus - Espoo
Eurofins Expert Services

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä.Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa. Eurofins toimii yli 800 laboratorion ja 45 000 työntekijän voimin 47 maassa. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4.2 miljardia euroa. Toimimme rakennustuotteiden sertifioijana ja palvelumme kattavat lähes kaikki rakentamisen tuoteryhmät sekä tuotehyväksyntämenettelyt. Etsimme nyt työnjohtajaa fysikaalisen testaamisen alueelle Espooseen. Työssäsi vastaat oman sitoutuneen ja kehityshenkisen tiimisi esimiestehtävistä, tavoitteen asetannasta ja seurannasta, sekä aikataulutuksen mukaisesta työskentelystä.  Näiden ohella huolehdit myös oman alueesi toimitusvarmuudesta, turvallisuudesta, laadusta, sekä kehityshankkeiden etenemisestä. Osallistut myös tiimisi osaamisen kehittämiseen ja huolehdit hyvän muutosjohtamisen vaatimista toimenpiteistä
Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä, sekä tuntemusta rakennustuotteista tai niiden valmistusmenetelmistä, koulutustaustasi voi olla AMK-insinööri tai muu vastaava tehtävää tukeva koulutus. Käytännön kokemus rakennusalan tehtävistä katsotaan sinulle eduksi. Arvostamme myös osaamistasi materiaalitekniikassa sekä kokemustasi Lean-periaatteiden hyödyntämisestä käytännössä. Odotamme myös, että omaat asiakaslähtöisen ja yhteistyökykyisen lähestymisen työtehtäviisi. Kommunikoit työssäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi.  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn nopeatempoisessa asiakastyössä, jossa pystyt hyödyntämään ja mahdollisesti myös laajentamaan omaa osaamistasi monipuolisesti. Olemme kehittyvä organisaatio, jonka myötä pääset itse halutessasi kehittämään toimintaa. Tehtävän luonteen mukaisen palkkauksen lisäksi tarjoamme sinulle tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneilla, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon.
Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Testaus operaatioiden päällikkö, Jussi Haatainen. jussihaatainen@eurofins.fi, puh: 040-484 3045 Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 6.3.2020 tämän linkin kautta.