(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, FSP Finnish Steel Painting Oy
FSP Finnish Steel Painting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Haemme Jyväskylään asiakaspalveluhenkistä työnjohtajaa FSP:n Santasalon toimipisteeseen. Asiakkaan tuotantotiloissa sijaitsevassa pintakäsittelylaitoksessa pintakäsitellään teollisuusvaihteita.

Tehtäviisi kuuluu pintakäsittelylaitoksen tuotannon ohjaus, materiaalihankinnat sekä esimiestehtävät. Työnjohtajana toimit päivittäisenä yhteyshenkilönä asiakkaan suuntaan ja varmistat tuotannon sujuvuuden. Esimiehenä osallistut myös tuotannon tehtäviin. Toimit Keski-Suomen liiketoimintayksikön työnjohtotiimissä ja tarvittaessa sijaistat myös muissa liiketoimintayksiköön kuuluvissa toimipisteissä.

Työnjohtajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. pintakäsittely- ja materiaalitekniikasta tai konetekniikasta sekä aikaisempaa kokemusta tuotannon ohjauksesta ja esimiestehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja sekä päätöksenteko- ja vastuunottokykyä. Aikaisempi kokemus teollisesta pintakäsittelystä ja tarjouslaskennasta katsotaan eduksi.

FSP Finnish Steel Painting tarjoa sinulle erittäin monipuolisen tehtävän, jossa pääset haastamaan itseäsi ja kasvattamaan osaamistasi pintakäsittelyalalla. FSP:llä on käytössään modernit työkalut, hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyinen ja kannustava tulospalkkausmalli.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävää heti! Haku päättyy 2.4.2018, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoja antaa Suvi Ikonen Barona Engineering, puhelimitse 050 3112330 parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-16.