(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Flowplus Oy
Flowplus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Haemme asiakkaallemme Flowplus Oy:lle venttiilihuollon työnjohtajaa Kotkaan.

Flowplus Oy on virtaustekniikan kunnossa- ja ylläpitoon erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat teollisuuslaitokset, kunnalliset vesi- ja jätevesilaitokset ja kaivokset. Yritys palvelee asiakkaita 9 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Huollot ja korjaukset suoritetaan omissa huoltotiloissa tai asiakkaalla paikan päällä tehokkaasti ja turvallisesti.

Tehtävässä vastaat Flowplus Oy:n Kotkan huoltopisteen venttiilihuollon työnjohdosta. Vastaat osaltasi mm. asiakasprojektien ja seisakkien läpiviemisestä. Toimit myös esimiehenä mekaanisen kunnossapidon asentajille. Päivittäiseen työhösi kuuluu mm. työtehtävien aikataulutus, jakaminen ja valvonta sekä yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa. Olet myös mukana asiakkaalla paikan päällä tehtävissä huolloissa.

Toivomme sinulta jo hieman kokemusta työnjohdollisista tehtävistä teollisuusympäristössä, hyviä esimies- ja yhteistyötaitoja, organisointikykyä sekä kykyä ja halua kehittää tiimisi ammattitaitoa ja työskentelymenetelmiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito on eduksi. Lisäksi sinulla tulee olla valmius työskennellä asiakkailla Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella.

Flowplussalla pääset työskentelemään ammattitaitoisen tiimin kanssa ja sinulle annetaan aito mahdollisuus kehittää itseäsi, tiimiäsi ja työskentelytapoja. Flowplus tarjoaa sinulle viihtyisän työympäristön, motivoituneen tiimin sekä kasvavan, mutta ketterän yrityksen tuen työhösi.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo haluaikana ja työsuhde solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785