(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Finnmaster Boats Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Finnmaster Boats Oy on yksi Suomen suurimmista ja nopeimmin kasvavista venevalmistajista. Yritys valmistaa veneitä kolmella tuotemerkillään Finnmaster ja Finnmaster Husky -veneitä sekä Grandezza-premiumveneitä. Yhtiön tehtaat sijaitsevat Kokkolassa, Kalajoella ja Sammatissa. Yrityksen liikevaihto on 38 milj. euroa ja yrityksen palveluksessa on 170 työntekijää. Finnmaster Boats Oy on osa kotimaisessa omistuksessa olevaa Terra Patris- monialakonsernia. Lisätietoja www.finnmaster.fi

Haemme kasvun tueksi Finnmaster Boats Oy:n palvelukseen Kokkolaan

TYÖNJOHTAJAA

Vastaat tuotannon henkilöstön johtamisesta, töiden organisoinnista, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta. Toimit osaston linjaesimiehen ja noin 30 työntekijän suorana esimiehenä ja raportoit tehtävässäsi tuotantojohtajalle. Osallistut myös tuotannon kehittämiseen tiiviissä yhteistyössä yrityksen sisäisten sidosryhmien kanssa. Työsi sisältää tavoitteiden seurantaa ja raportointia, mutta ennen kaikkea se on aktiivista läsnäoloa oman tiimisi arjessa.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta. Sinulla on hyvät organisointi- ja esimiestaidot, positiivinen ja tuloshakuinen asenne sekä halu motivoida tiimi tuotannon tavoitteisiin. Omaat vahvaa kustannustietoutta ja kykyä luoda uusia ratkaisuja yhdessä muun organisaation kanssa sekä rohkeus tehdä päätöksiä. Kommunikoit suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Kokemus tuotannonohjaus- ja laatujärjestelmien käytöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuolisen tehtävän
                     - hyvät henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet kasvavassa yrityksessä
                     - mahdollisuuden osallistua tuotannon kehittämiseen omalla ammattitaidolla
                     - nykyaikaiset toimitilat ja viihtyisän työympäristön laadukkaiden tuotteiden parissa
                     - kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin                                                                                         

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 2.12.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!