Työnjohtaja, Fincoil LU-VE Group, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Fincoil LU-VE Oy on yksi Euroopan johtavista kaupan kylmätekniikkaan, ilmastoinnin jäähdytykseen, teolliseen kylmätekniikkaan ja teolliseen jäähdytykseen tarkoitettujen ilmalämmönsiirtimien valmistajista. Vuosittainen liikevaihtomme on noin 40 Meur. Työllistämme n. 140 ammattitaitoista osaajaa lentokentän läheisyydessä Vantaalla.

Haemme tuotannon hallin esimieheksi yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista

TYÖNJOHTAJAA

vastaamaan teollisten ilmalämmönvaihtimien ja -siirtimien työnjohdosta. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, mielellään aivan viimeistään vuoden 2020 alusta.

Tehtäviisi kuuluu:

* tuotantotiimin johtaminen ja resurssien varmistaminen
* tuotannon turvallisuuden ja laadun varmistaminen
* tuotannon kehittäminen yhdessä eri sidosryhmien ja tukitoimintojen kanssa
* hallinnolliset esimiestyöt kuten työajanseuranta tiimin osalta
* muut tuotannon hallin esimiestehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* hyviä ihmisjohtamisen taitoja
* aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä tai tiimin vetämisestä
* kokemusta tai ymmärrystä konepaja- ja/tai prosessiteollisuudesta
* esimerkiksi insinöörin tai teknikon koulutusta
* sujuvaa englannin kielen taitoa suullisesti sekä kirjallisesti
* hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä toimeen tarttuvaa ja joustavaa otetta työhön
* halua ja kykyä ottaa vastuuta

Eduksesi katsomme SAP osaamisen sekä Lean ja 5S tuntemuksen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, missä pääset osaksi työyhteisöämme, jossa vaihtuvuus on vähäistä ja ihmiset aidosti viihtyvät. Tässä tehtävässä saat olla mukana vaikuttamassa yrityksen tulevaisuuteen. Pääset kehittämään omalta osaltasi tehokkaampaa ympäristöystävällistä tekemistä maailmaan. Johdat tuotannon tiimiä, joka toteuttaa innovatiivisia ja asiakkaille räätälöityjä tuotteita kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään maanantaina 9.12. rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva(at)manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot