(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Etelä-Suomen alueelle
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto Henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Asiakkaamme Jalon Uusimaa Oy on yli 30 vuotta Itä-Suomessa menestyksekkäästi rakentaneen JL-Rakentajat Oy:n uusi tytäryhtiö Etelä-Suomessa. Emoyhtiön tavoin myös Jalon Uusimaa rakentaa asuntoja sekä liike- ja toimitiloja ja toteuttaa korjausrakentamisen hankkeita. Jalon Uusimaan toimipisteet sijaitsevat Lahdessa ja Vantaalla. Konsernin omistajana on liki 100-vuotias perheyritys, Toivakka-Yhtiöt.

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme 

TYÖJOHTAJAA Etelä-Suomen alueelle. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri), voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi ammattilainen
- kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta
- vastuullista ja ahkeraa työotetta
- aktiivisuutta ja organisointitaitoja
- esimiestaitoja
- hyviä vuorovaikutus- ja it-taitoja

Asiakkaamme tarjoaa

- monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, urakehitysmahdollisuuksia
- toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
- osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä ja mukavan työilmapiirin
- kilpailukykyisen palkkauksen

Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, AaltovoimaPro, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Jos tunnet, että kuvaus sopisi Sinuun ja haluaisit olla mukana kasvavan yrityksen toiminnassa, täytä sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.