(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, energiaverkot
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021
Etsimme nyt työnjohtajaa asiakasyrityksellemme Lahteen. Asiakkaamme palvelut kattavat infran koko elinkaaren suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon, joten roolisi tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kehittyä infrarakentamisen asiantuntijaksi. Mikäli sinulla on tehtävään sopiva sähköalan koulutustausta ja olet luonteeltasi aktiivinen ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä - lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä sinulla on vastuullasi omien sähkönjakeluverkon ja ulkovalaistusverkon rakentamis- ja kunnossapitoprojektien toteuttamisen varmistaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Toimit myös esimiehenä 5 tiimiläiselle ja huolehdit myös heidän osaamisen kehittämisestä.

Tulet saamaan tehtävään laadukkaan perehdytyksen ja sinulle varmistetaan tuki sekä kokeneelta työpäälliköltä että tiimiltäsi.

Tarjoamme


* Monipuolisen roolin, jossa pääset osaksi motivoitunutta tiimiä
* Vakaan yrityksen edut ja mahdollisuuden kehittyä talon sisällä

TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva sähköalan koulutus (teknikko, insinööri tai diplomi-insinööri)
* Hieman kokemusta jakeluverkon projektien parissa työskentelystä
* Sujuva suomen kielen taito
* Ajokortti
* Työturvallisuuskortti


Ajokortti ja oma auto nähdään tehtävässä eduksi.

Etsimämme henkilö on:


* Asiakaslähtöinen
* Joustava
* Vastuuntuntoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Alkuvuodesta 2021
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Lahti
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakkaamme on merkittävä suomalainen infrarakentamisen palveluyhtiö, joka tarjoaa palveluita suunnittelusta, toteutukseen ja ylläpitoon.