(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, CleanSide Oy – Uusimaa
CleanSide Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
CleanSide Oy
CleanSide Oy on Suomen johtava sisäilmapuhdistusten asiantuntija. Poistamme tiloista ja irtaimistosta sisäilmaongelmia aiheuttavat homeet ja muut ihmisille haitalliset mikrobit. Autamme asiakkaitamme näin olemaan terveitä ja hengittämään vapaammin. Toimintamme kulmakiviä ovat mm. homepölysiivous ja irtaimiston puhdistus sekä P1-tason loppusiivous, joista meillä on yli kymmenen vuoden kokemus. Tule mukaan tekemään työtä, jolla on positiivinen vaikutus ihmisten hyvinvointiin!
Toimenkuva
Toimintamme kasvaessa etsimme työnjohtajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Uudellemaalle erikoispuhdistuspalvelualalle. Työnjohtajan tehtävät sisältävät monipuolisia palveluesimiehen vastuita, ja työnkuvaan kuuluvat mm. puhdistusprojektien seuranta ja läpivieminen, kohdekartoituskäynnit, tarjouslaskenta sekä asiakaspalvelu ja asiakasyhteistyö. Työnjohtaja toimii myös puhdistustyöntekijöiden lähiesimiehenä ja vastaa mm. työvuorosuunnittelusta sekä työntekijöiden koulutuksesta ja ohjauksesta.
Odotamme sinulta
Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta sekä esimiestehtävistä. Työnjohtajana tulee hallita samanaikaisia projekteja sekä kykyä koordinoida sujuvaa palvelutuotantoa omalla toimialueella. Tehtävässä menestyminen edellyttää ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Eduksi katsomme siivousalan koulutustaustan ja työturvallisuuskortin. Tehtävässä liikutaan asiakkaiden ja työkohteiden välillä, joten ajokortti on vaatimus.

Toivomme sinulta huolellista ja vastuullista, sekä samalla tehokasta ja aikaansaavaa asennetta. Odotamme, että suhtaudut uusiin tehtäviin myönteisesti ja olet halukas kehittämään toimintaa kanssamme. Tehtävässä hyödynnät hyviä vuorovaikutustaitojasi ja suomen kielen lisäksi tarvitset tehtävässä myös englantia, niin sisäisten kuin ulkoistenkin kontaktien parissa.
Muut tiedot
Tarjoamme työnjohtajalle mielekkäät ja vastuulliset työtehtävät, kehittyvän ja eteenpäin pyrkivän työyhteisön sekä tilaisuuden kasvaa ja menestyä kanssamme. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Heräsikö kiinnostuksesi – lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti. Haastatteluja käydään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa VMP:llä Viljo Julkunen puhelimitse numerossa 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.11.2019 mennessä.