Työnjohtaja Bothnia High5-allianssiin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Haemme toimitilarakentamiseen Vaasaan

TYÖNJOHTAJAA BOTHNIA HIGH 5-ALLIANSSIIN

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko rakennustöiden rautainen luotsi, joka saa työmaan arjen luistamaan tiukassakin tilanteessa? Tule työnjohtajaksi meille viemään kunnianhimoisia hankkeitamme maaliin – luovalla, mutta suunnitelmallisella otteella, tiiviin ja kannustavan yhteisön tuella.

Bothnia High 5-hankkeen työnjohtajana vastaat hankkeen suunnitelmien mukaisesta toteutuksesta esimerkiksi elementtiasennusten, järjestelmämuottitöiden tai betonointitöiden osalta. Toimit lähiesimiehenä työmaalla ja vastaat oman vastuualueesi ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta. Työn turvallinen ja laadukas toteutus on sinulle ykkösprioriteetti ja hyödynnät yhdistelmämalleja päivittäisessä työssä.

YIT:llä kokeneelle työnjohtajalle on tarjolla aina uusia onnistumisen paikkoja. Haluamme tarjota sinulle tehtävän, jossa voit syventää osaamistasi ja kehittää meitä niin yrityksenä kuin työporukkana. Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja tukea heidän hyvinvointiaan. Vaikka teemme ahkerasti hommia, meininkimme on mutkatonta. 

Tehtävä on määräaikainen ja sen arvioitu kesto on elokuuhun 2022 asti. 

Olisitko sinä etsimämme tiimipelaaja?

Onnistut tässä tehtävässä, jos osaat ratkaista ongelmia, toimia hyvässä vuorovaikutuksessa työkavereiden, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa sekä ajatella taloudellisesti. Hahmotat kokonaisuuksia ja johdat työt järjestelmällisesti maaliin asti. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja työnjohtajana näytät esimerkkiä työturvallisuuden johtamisessa, ennakkosuunnittelussa ja päivittäisessä toteuttamisessa.

Sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus runkotöistä sekä tehtävään soveltuva korkeakoulutus, esimerkiksi rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinto.

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä tuotantopäällikkö Pasi Juurakkoon, puh. 040 771 4620.

HAE TEHTÄVÄÄN 15.12.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319383
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pasi Juurakko
  • Puhelin: 040 771 4620
  • Sijainti: Vaasa