(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Blaxar Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Blaxar Oy on vuonna 1989 toimintansa aloittanut alihankintaan keskittyvä pintakäsittelyn perheyritys. Toimitamme teollisuuden asiakkaillemme heidän vaatimustensa mukaisesti pintakäsiteltyjä tuotteita eri menetelmillä. Toimipisteemme on Kokkolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti, asiakkaamme ovat Suomessa toimivia kansainvälisiä yrityksiä. Työllistämme tällä hetkellä 14 henkilöä. Lisätietoja www.blaxar.fi

Haemme Blaxar Oy:n palvelukseen Kokkolaan osallistuvaa

TYÖNJOHTAJAA

Työnjohtajana olet organisaatiomme tärkeä lenkki. Tehtäviisi kuuluu tuotannon 10 henkilön tiimin päivittäinen työnohjaus, henkilöstön suunnittelu, töiden organisointi ja esimiestyö. Tiivis yhteistyö johdon kanssa, materiaalihankinnat ja laskujen tarkistaminen on tärkeä osa työtä. Työ pitää sisällään myös asiakkaiden tilausten vastaanottamista ja tilauksen jälkeen huolehdit että asiakas saa erinomaista ja nopeaa palvelua.  Olet myös mukana kehittämässä ja tehostamassa tuotannon työmenetelmiä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Olet luotettava, jämäkkä ja järjestelmällinen ja haluat kehittää toimintaa. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot sekä hyvä kyky ratkaista ongelmia. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen, vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä
                     - kilpailukykyisen kuukausipalkan ja vastuuta sitä mukaa, kun olet valmis ottamaan
                     - mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen
                     - kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin                                           

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 22.8.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!