(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja betonitehtaalle Paraisille
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Asiakkaamme on yksi Suomen suurimpia betonisia valmisosia toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteisiin valmistava yksityinen betonialan perheyritys. Yritys tarjoaa laadukkaita rakennuselementtejä, valmisbetonia ja betonirakentamiseen liittyviä palveluja asiakkaiden tarpeisiin. 

He etsivät kauttamme valmisbetoniyksikköönsä

TYÖNJOHTAJAA Paraisille.

Tehtävässäsi vastaat valmisbetonin valmistuksen työnjohdosta ja esimiestyöskentelystä, valmistusprosessien seurannasta, laadunvarmistamisesta, henkilöstöresurssien määrittämisestä ja työturvallisuusasioista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta
- aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta ja/tai betoniteollisuudesta työnjohtotehtävistä sekä esimieskokemusta vähintään 3 vuoden ajalta
- paineensietokykyä
- vastuullista ja itsenäistä työotetta
- hyviä vuorovaikutus- ja it-taitoja
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, venäjän kielen osaaminen eduksi 

Tehtävä on aluksi määräaikainen 6-12 kk Aalto Henkilöstöpalveluiden kautta, mutta tähtää vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Asiakkaamme tarjoaa
- monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
- osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä ja mukavat työilmapiirin
- kilpailukykyiset edut ja urakehitysmahdollisuuksia

Lisätiedot: rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, Aalto Henkilöstöpalvelut, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi.

Haluatko ottaa haasteen vastaan? Mikäli kyllä, täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.