Työnjohtaja betonielementtiteollisuuteen
Parma Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Consolis Parma on Suomen johtava betonielementtien valmistaja. Toimimme kaikkiaan 16 paikkakunnalla. Olemme vastuullinen yrityskansalainen ja työnantaja, huolehdimme henkilöstöstämme sekä heidän terveydestään ja turvallisuudestaan. Työskentelemme aktiivisesti kohti Nolla tapaturmaa -kulttuuria. Olemme mukana rakentamassa Suomeen tulevaisuuden kestäviä asuntoja, toimitiloja ja infrastruktuuria. Kuulumme kansainväliseen Consolis-konserniin ja työllistämme Suomessa noin 650 henkilöä. www.parma.fi

Haemme Parman Uuraisten tehtaalle

TYÖNJOHTAJAA

Uuraisten tehtaalla valmistetaan betonisia ontelolaattoja ja runkoelementtejä. Tehtaalla työskentelee noin 50 betonirakentamisen ammattilaista.

Työnjohtajana vastaat noin 25 henkilön päivittäisistä työnjohto- ja esimiestehtävistä. Huolehdit omalta osaltasi työturvallisuudesta, tuotannon suunnitelmallisesta läpimenosta sekä laadusta.

Kehitämme jatkuvasti työmenetelmiämme ja -tapojamme, johon olennaisena osana kuuluu Lean- ajatteluun pohjautuva jatkuva toiminnan kehittäminen. Tehtävässä osallistut omalta osaltasi toiminnan kehittämiseen tehtaalla sekä erilaisiin kehitysprojekteihin. Raportoit tehtävässäsi tehdaspäällikölle.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri / -mestari / -teknikko) tai muuta soveltuvaa insinöörikoulutusta. Sinulla on aiempaa kokemusta rakennusalalta sekä mielellään esimiestyöstä. Voit olla jo kokeneempi konkari tai esimerkiksi opintojesi loppusuoralla oleva rakennusalan insinööriopiskelija, myös oikeanlainen asenne on isossa roolissa tässä tehtävässä!

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä itsenäisen, kehityshakuisen ja jämäkän työotteen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, lisäksi hyvä englannin kielen taito luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi Suomen suurimman betonielementtien valmistajan palveluksessa - saat tueksesi ja työkavereiksesi tehtaan osaavan työnjohto- ja toimihenkilötiimin. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työtä tehdään arkisin, pääsääntöisesti päivävuorossa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta viimeistään 27.10.2021. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Adeccolta Aleksi Arjakka, puh. 040 027 8937 / aleksi.arjakka@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496318
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Arjakka (aleksi.arjakka (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Uurainen, Uurainen