(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja betonielementtitehtaalle
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme Suomen Kovabetoni Oy hakee merkittävää kasvuloikkaa laajentamalla toimintaansa uuteen yksikköön Nastolaan. Heidän liikevaihtonsa on nyt 8 MEUR ja he hakevat sen tuplaamista. Tämän mahdollistamiseksi Suomen Kovabetoni Oy hakee kauttamme 

TYÖNJOHTAJAA Nastolaan.

Nastolan yksikössä valmistetaan ontelolaattaa, kuorilaattaa, seiniä ja runkoelementtejä.

Työnjohtajana tehtäväsi liittyvät pääasiallisesti elementtien tuotannon suunnitteluun, laadunvalvontaan ja materiaalihallintaan. 

Tuotannon ensiluokkainen laatu, kustannustehokkuus ja ihmisläheinen johtaminen ovat tärkeimmät tuotannon draiverit. Työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin huomioiminen ovat osana kiinteää tuotannon kehittämistäsi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- ongelmanratkaisukykyä, yhteistyökykyä, positiivista asennetta
- usemman vuoden kokemusta betoni(elementti)teollisuuden työnjohtotehtävistä
- tehtävään soveltuvaa koulutusta: RI, RKM; DI; betonityönjohtajan pätevyys luetaan eduksi
- pitkäjänteisyyttä, halua ja kykyä kehittää ja kasvattaa toimintaa perheyrityksen arvojen mukaisesti

Asiakkaamme tarjoaa:
- Mahdollisuuden olla mukana kasvattamassa uuden yksikön liiketoimintaa yhdessä tuotantopäällikön ja Suomen Kovabetonin nykyisen johdon kanssa. 

Kiinnostuitko? Täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

 Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.