(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja betonielementtitehtaalle Kotkaan
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Asiakkaamme on Suomen suurimpia rakennustuoteteollisuustuotteiden valmistajia, joka toimi tällä hetkellä kymmenellä paikkakunnalla ja osana kansainvälistä organisaatiota.

He etsivät nyt kauttamme  TYÖNJOHTAJAA betonielementtitehtaalleen Kotkaan. 

Tehtävässäsi vastaat betonituotteiden valmistuksen työnjohdosta ja esimiestyöskentelystä, valmistusprosessien seurannasta, laadunvarmistamisesta, henkilöstöresurssien määrittämisestä ja työturvallisuusasioista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- rakennusalan koulutusta, rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkintoa 
- aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta työnjohtotehtävistä sekä esimieskokemusta vähintään 3 vuoden ajalta, betonialan tuntemus eduksi
- paineensietokykyä
- vastuullista ja itsenäistä työotetta
- hyviä vuorovaikutus- ja it-taitoja
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Aloitus sopimuksen mukaan. 

Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa osaavassa organisaatiossa, näköalapaikan kansainvälisessä yrityksessä, monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, mukavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja edut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, Aalto Henkilöstöpalvelut, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.