(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja betonielementtitehtaalle Hyrylään
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme Parma Oy on Suomen suurin betonielementtien valmistaja. Parma kuuluu kansainväliseen Consolis-konserniin ja työllistää Suomessa noin 700 henkilöä.

Parman Hyrylän tehdas on yrityksen suurin ontelolaattoja valmistava yksikkö. Tehdasalueella työskentelee päivittäin noin 75 henkilöä erilaisissa betonielementtien valmistamiseen ja jakeluun liittyvissä tehtävissä.

Parma hakee kauttamme Hyrylän ontelolaattatehtaalle motivoitunutta

TYÖNJOHTAJAA.

Tehtävässäsi vastaat tuotannon päivittäisistä työnjohto- ja esimiestehtävistä. Yksi keskeisistä tehtävistäsi on laatia päivittäinen kapasiteetinhallintasuunnitelma, jota noudattamalla tehtaan tuotanto saadaan menemään läpi suunnitellusti. Olet omalta osaltasi vastuussa työturvallisuuden toteutumisesta ja laadusta, pidät yllä järjestystä ja siisteyttä tehtaalla. Lisäksi osallistut myös toiminnan kehittämiseen tehtaalla ja erilaisiin kehitysprojekteihin. Toiminnoissa pyritään LEAN-mallin mukaiseen toimintaan. Saat tueksesi ja työkavereiksesi tehtaan osaavan työnjohto- ja toimihenkilötiimin. Raportoit tehtävässäsi tehdaspäällikölle. 

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri / -mestari / -teknikon koulutusta) tai muuta soveltuvaa insinöörialan koulutusta. Sinulla on aiempaa kokemusta rakennusalalta sekä mielellään esimiestyöstä. Toimenkuvasi painotuksia on osin mahdollista myös räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä itsenäisen, kehityshakuisen ja jämäkän työotteen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, lisäksi hyvä englannin kielen taito luetaan eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi osaavan organisaation tuella osana huipputiimiä, jossa on hyvä yhdessä tekemisen meininki. 

Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Aloitus sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytätkö ystävllisesti sähköisen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista. 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.