(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Best-Hall Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Best-Hall Oy on vaativien teräsristikkorakenteisten hallien tuotekehitys- ja laatujohtaja sekä täyden palvelun toimittaja. Vuodesta 1975 lähtien yritys on toimittanut kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille jo yli 5000 varasto-, teollisuus- ja urheiluhallia. Best-Hallilla on kolme liiketoiminta-aluetta: kangaskatteiset hallit, perinteiset teräshallit sekä huolto.

Yrityksen toimintaa ohjaavat ISO 9001 -laatujärjestelmä, ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä sekä ISO 45001 -työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä. Kasvuhakuisen yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 noin 46 milj.€ ja henkilöstömäärä 125 henkilöä. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Keski-Pohjanmaalla Kälviällä.

TULE MEILLE TÖIHIN!

Haemme Best-Hall Oy:n palvelukseen Kälviälle

TYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluu konepajan henkilöstön johtaminen, esimiestyö, töiden organisointi ja laadun valvonta omalla vastuualueellasi. Olet mukana osaston kehitystyössä ja teet tiivistä yhteistyötä suunnittelun, muiden tuotanto-osastojen, logistiikan, kunnossapidon, asennuksen sekä sidosryhmien kanssa.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai teollisuuden työkokemusta. Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja luontainen kyky organisoida toimintaa sekä johtaa ihmisiä. Henkilönä olet päämäärätietoinen ja nautit asioiden viemisestä maaliin. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Tarjoamme: - 6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen, mahdollisuus työsuhteen jatkolle
                     - kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut
                     - vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
                     - kattavan perehdytyksen, ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin   

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.10.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!