(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Baronalle päivittäistavarakaupan asiakkuuksiin
Barona Sales Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Tunnetko päivittäistavarakaupan tehtävät kuin omat taskusi? Haluatko olla tekemässä ja johtamassa työtä, jossa vastaat tuotteiden sujuvan logistiikkaketjun varastosta aina asiakkaan keittiöön saakka? Mikäli vastasit kyllä, niin tässä voi olla tuleva työpaikkasi?

Työnjohtajana tulet vastaamaan pääkaupunkiseudulla toimivien kohteidemme päivittäisestä hyllytys- ja keräilytyöstä. Keskeisintä on työssäsi, että päivittäin asetetut tavoitteet tulevat täytetyksi aikataulujen mukaan ja näin olet osaltasi vastaamassa hyvästä asiakaskokemuksesta. Käytännössä olet työhön osallistuva esimies ja vastaat oman tiimisi työvuorosuunnittelusta, kehität osaamista sekä osallistut tarvittaessa rekrytointeihin. Toimit keskeisenä linkkinä asiakkaidemme yhteyshenkilöiden kanssa, varmistat ja vahvistat asiakastyytyväisyyttä kehityshakuisesti.

Tehtävässä menestymiseen auttaa laaja-alainen kokemus päivittäistavarakaupan tehtävistä sekä aikaisempi kokemus esimiestyöstä. Sinulla on halua kehittyä yhdessä tiimisi kanssa ja tavoitteet ohjaavat työtäsi. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi logistiikasta. Olet ratkaisukeskeinen, pystyt toimimaan tehokkaasti tiimin kanssa ja pystyt myös viemään asioita eteenpäin itsenäisesti. Sinulta löytyy hyvä ihmistuntemus, muita motivoiva ja positiivinen tapa tehdä töitä.

Tarjoamme mielenkiintoisen roolin, kasvuhakuiset tavoitteet ja työympäristön, jossa pääset haastamaan itseäsi. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä.

Baronalla meitä yhdistävät asiakaslähtöisyys, rohkeus ja halu tehdä kovasti töitä asiakkaidemme eteen. Töitä tehdään nuorekkaassa työporukassa ja tiiminä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan, uuden oppimisen asenteella.

Lähetä hakemuksesi pian ja hae osaksi Baronan mahtavaa tiimiä. Lisätietoja tehtävästä antaa ma 13.5 ja ke 15.5 klo 12:30-13:30 operatiivinen johtaja Tuomo Leppänen p. 040 830 7626.