(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Bajamaja- ja tapahtumapalveluihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Ympäristöpalvelut toimialan visiona on tuottaa tehokkaasti ja turvallisesti palveluratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaille. Lisäksi reagoimme nopeasti asiakkaidemme muuttuviin vaatimuksiin. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja siihen, miten jätteet hyödynnetään kustannustehokkaasti ja ympäristölle edullisesti. Ympäristönhuolto nivoutuu yhä tiiviimmäksi osaksi yleistä materiaalitaloutta, jossa kierrätyksen avulla säästyy neitseellisiä raaka-aineita. Lähivuosina meitä tarvitaan entistä enemmän, kun luonnonvarat hupenevat ja jätteiden kierrättäminen on entistä tärkeämpää. Siispä etsimme

TYÖNJOHTAJAA BAJAMAJA- JA TAPAHTUMAPALVELUIHIN

Bajamaja- ja tapahtumapalveluissa huolehdimme muun muassa jätehuollon sujuvuudesta tapahtumissa. Olemme olleet mukana toteuttamassa mm. Guns N' Roses -yhtyeen keikkaa, Down By The Laituri -festivaalia ja Tall Ships Races -tapahtumaa. Kun tapahtumaan osallistuu 85 000 ihmistä, mitä tahansa voi tapahtua.

Työnjohtajan huolehdit siitä, että langat pysyvät käsissä niin tapahtumien järjestelyvaiheessa kuin tapahtuman aikanakin. Monipuolisen tehtävän ydintä on yksikön päivittäinen johtaminen, asiakkaille tapahtuva lisämyyntityö sekä laskutuksen hallinnointi. Yksikkö on pieni, joten tarvittaessa olet valmis ”hyppäämään myös itse haalareihin” ja osallistumaan käytännön töihin. Tämän vuoksi tehtävä edellyttää C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä.

Muutoin olet työnjohdon rautainen ammattilainen asiaankuuluvan koulutuksen ja työkokemuksen kera. Työskentelet itsevarmalla sekä aikaansaavalla otteella ja pidät kokonaisuudet varmoin ottein käsissäsi. Sinulla on tarkka korva kuulemaan asiakkaiden tarpeet ja tiimihengen luominen projektien aikana luonnistuu sinulta aikaisempaan esimieskokemukseesi nojaten. Työturvallisuus on sinulle sydämen asia.

Toivomme sinulta logistiikka-, teknisen-, tai muun soveltuvan alan tutkintoa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kuljetus- tai kierrätysalalta sekä esimiestyöstä. Valinnassa pidämme tärkeänä myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja, matkustusvalmiutta sekä aktiivista palveluasennetta tapahtumissa. Suurin osa tapahtumista sijoittuu kesäaikaan, joten toivomme joustavuutta työntekoa kohtaan.

Odotamme paljon, mutta onnistumiset varmasti palkitsevat. Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävänkuvan. Saat vastuuta ja siinä samalla mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi. Päämääränä on antaa asiakkaille yhdet kasvot koko L&T:stä ja tapahtumapalveluista.

Täytä hakemuksesi viimeistään 30.9.2018. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kimmo Kuosmanen, puh. 050 359 5455, 24.9 klo 14.00 - 15.00.