Työnjohtaja asuntorakentamiseen
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2022

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt työnjohtajia asuntorakentamiseen Hämeenlinnaan ja Hyvinkäälle 

Hämeenlinna,Hyvinkää, Etelä-Häme, Uusimaa

”Onnistumiset rakennetaan yhdessä.”   

Oletko rehti ja määrätietoinen tiiminvetäjä, joka nauttii, kun saa koko porukan tekemään hommia hyvällä meiningillä? 

Tule osaksi YIT:n porukkaa, niin pääset osoittamaan taitosi kunnianhimoisissa rakennushankkeissamme, tiiviin ja kannustavan työyhteisön tukemana.

Tehtävässä toimit lähijohtajana 5–7 henkilölle ja lisäksi vastuullasi on alihankinnan työvaiheiden johtaminen, opastaminen ja ohjaaminen työmaalla.  Vastaat oman vastuualueesi ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta. Suunnittelet työvaiheaikataulut ja tehtävät sekä valvot niiden toteutumista yleisaikataulun mukaisesti. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja esimerkilläsi perehdytät ja johdat tiimisi arkea työturvallisuuden ennakkosuunnittelussa ja päivittäisessä toteuttamisessa. 

 

Miksi YIT? 

Vastuusta ja haasteista innostuvalle työnjohtajalle on nyt tarjolla monipuolisten uralla etenemismahdollisuuksien lisäksi kiinnostavia työmahdollisuuksia päivittäisen toimintamme kehittämisen äärellä.

Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä. Yhdessä rakennamme parempaa arkea. 

Ison talon kehittymismahdollisuudet ja hyvät työsuhde-edut mielenkiintoisten ja monipuolisten asuntorakentamiskohteiden äärellä odottavat juuri sinua!

 

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri? 

Onnistut tässä tehtävässä, kun olet vahvat organisointitaidot omistava, järjestelmällinen ja osaat ajatella taloudellisesti. Hahmotat kokonaisuuksia, kykenet ratkaisemaan työmaan ongelmia ja johdat työt järjestelmällisesti maaliin asti. Hyvät vuorovaikutustaidot asiakaspalveluhenkisellä otteella, missä vuorovaikutustaitojen lisäksi korostuvat myös neuvottelutaidot, ovat tehtävässä tärkeät, sillä teet päivittäin tiivistä yhteistyötä työkavereiden, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Pystyt toimimaan hyvin myös itsenäisesti ja nopea reagointikyky on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri) sekä aiempaa kokemusta työnjohtajana toimimisesta työmaalla enemmän kuin 3 vuotta (mikä voi pitää sisällään opiskeluaikaisia harjoitteluja).

Käytät sujuvasti erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä ja hyödynnät niitä osana päivittäistä työtäsi. 

 

Lisätietoja tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi voit kysyä tuotantopäälliköltämme Hannu Kuuselalta +358 400 481 252 hannu.kuusela@yit.fi

 

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 21.1, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548924
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää, Hämeenlinna