(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja asuntorakentamiseen – Fira Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Fira-konserniin kuuluu monipuolisia uudis-, korjaus- ja asuntorakentamisen sekä linjasaneerauksen hankkeita. Yritys on toiminut vuodesta 2002 lähtien ja pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Omistajina ovat iso joukko firalaisia sekä Ilmarinen. Vuonna 2018 liikevaihto oli 226 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on n. 300.

Haemme asuntorakentamiseen kahta työnjohtajaa. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Vantaa
TYÖN KESTO: Työsuhde on vakituinen ja tehtävä kokoaikainen, työsopimus solmitaan Fira Oy:n kanssa. Aloitus on sopimuksen mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

- Rakennusalan koulutusta (DI, ins. AMK).
- Esimiehenä olet johdonmukainen ja reilu.
- Vastaat työvaiheiden ja -kokonaisuuksien työnjohdosta.
- Pyrit saavuttamaan laatu-, aikataulu-, työturvallisuus- ja kustannustavoitteet.
- Tietomallipohjaisten työkalujen käyttötaito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Edistyksellisen ja toimialan kärjessä kehittyvän työympäristön.
- Mahdollisuuden käyttää toimialan kehittyneimpiä työkaluja.
- Monipuolisia työtehtäviä ja kehittymismahdollisuuksia sekä etenemismahdollisuuksia urallasi.
- Ylimääräisen terveysvakuutuksen, pidämme myös huolen työntekijöiden jaksamisesta.
- Vakavaraisen yrityksen, joka on henkilökunnan omistama ja jolla on hyvä tilauskanta.
- Reilun palkkauksen.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, laittaa sähköpostia tai lähettää CV:n "Hae paikkaa" -linkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958, puhelusi on tervetullut! Sähköposti: sonja.vainio@varvaamo.fi tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 22.3.2020.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.