(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja asunto- ja toimitilarakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Haemme Mikkeliin

TYÖNJOHTAJAA ASUNTO- JA TOIMITILARAKENTAMISEEN

Vastaat työmaalla oman vastuualueesi tuloksellisesta ja aikataulun mukaisesta toteutuksesta osana hankkeen työnjohtoa. Laadit tehtävätason suunnitelmat sekä toimit lähiesimiehenä työmaalla. Valvot työnaikaista laatua ja ymmärrät laadukkaan työn merkityksen. Jämäkällä toiminnallasi varmistat tehtäviesi suunnitelmien mukaisen toteutumisen työturvallisesti.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Etsimme porukkaamme asuntorakentamisen tai toimitilarakentamisen taitajaa rakentamaan uusia YIT Koteja asiakkaille sekä toteuttamaan toimitilahankkeita. Ymmärrät laadukkaan asiakaspalvelun merkityksen, ja otat asiakkaan huomioon työmaan toiminnassa. Kanssasi on mukava työskennellä, ja löydät yhteisen sävelen niin omien työntekijöiden kuin aliurakoitsijoiden kanssa. Esimiehenä olet reilu ja tasapuolinen. Sinulla on

  • yli kolmen vuoden aiempi työkokemus työnjohtajan tehtävistä
  • suunnitelmallinen ja ennakoiva työskentelyote
  • hyvä ongelmanratkaisukyky
  • vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • sujuvat IT-taidot
  • rakennusmestarin, - insinöörin tai muu soveltuva rakennusalan korkeakoulutausta

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.


Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Toni Honkoseen 1.8.2019 alkaen, puh. 0408402439.


Hae tehtävään 31.8.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!