(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja asiakkaallemme Tampereelle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Tehtäviisi kuuluvat konepajayrityksen työnjohdolliset tehtävät. Vastaat tuotannon työn sujuvuudesta ja toimit asennusryhmän (n. 20 hlö) esimiehenä. Vastuullesi kuuluu siis työn taloudellinen ja turvallinen toteuttaminen. Olet osa työnjohtotiimiä, mutta vastaat ryhmäsi työskentelystä itsenäisesti.

Asiakasyrityksemme on konepajayritys, jonka tuotteet ovat pääasiassa aina yksittäisiä ja räätälöityjä tuotteita.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä, tuotannon prosessien ymmärtämistä, paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkää ja päättäväistä otetta työhön. Olethan aidosti kiinnostunut ihmisten johtamisesta: osaat ja uskallat johtaa työtä ja saat motivoitua tiimisi tehokkaaseen työntekoon. Toivomme sinulta jo vankkaa kokemusta konepajan työtehtävistä. Vahvuutesi voi olla esim. joko hydrauliikka-, hitsaus-, sähkö- tai mekaaniset työt.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn vakavaraisessa asiakasyrityksessämme. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen ja työkavereiksi motivoituneet ammattilaiset. Työ alkaa määräaikaisena sijaisuutena, mutta mahdollisuudet on pidempäänkin työsuhteeseen. Työnjohtajalla on viikossa yksi aamuvuoro, yksi iltavuoro ja muuten tehdään töitä päivävuorossa.

Työ alkaa toukokuun puolenvälin paikkeilla, joten haethan paikkaa pian. Haastattelut aloitetaan heti hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Teija Rauhala, puh. 040 585 1920.