(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, asfaltti- ja kiviainestyöt
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Onko sinulla paloa kiviainesalan tulevaisuuden haasteisiin? Liity asiantuntevaan joukkoomme rakentamaan huomisen infraa!

Haemme Vt 5 Mikkeli-Nuutilanmäki -hankkeelle työnjohtajaa kiviainesyksikköömme.

Olemme kehittäneet ja laajentaneet toimintaa kiviainesyksikössämme viimeisen parin vuoden aikana voimakkaasti. Tavoitteisiin päästäksemme tarvitsemme sinut vahvistamaan ja kehittämään osaamistamme.

Tässä roolissa pääset vetämään asfalttitöitä Mikkeli-Nuutilanmäki -hankkeella sekä tulevaisuudessa myös muilla hankkeilla ympäri Suomen. Yhdessä aluepäällikön tiimin kanssa pääset myös osallistumaan muun muassa toiminnan strategiseen suunnitteluun. Tulet työskentelemään ensisijaisesti Destian rakennusprojektien asfaltti- ja kiviainestöissä, mutta tarkemmat työtehtäväsi määritellään työkokemuksesi ja koulutuksesi perusteella. 

Tässä työssä ei ole tylsää päivää! Tarjoamme sinulle otollisen maaperän tuoda uusia ajatuksia ja kehittää toimintaamme rohkeasti.

Toimipisteesi sijaitsee työsuhteen alussa Mikkeli-Nuutilanmäen hankkeella, mutta tulevaisuudessa työskentely tapahtuu muilla hankkeilla. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Osaaminen, joka saa sinut loistamaan tässä tehtävässä

Ensisijaisesti odotamme, että olet valmis sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Katsomme teknisen alan koulutuksen eduksi. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi diplomi-insinööri tai AMK-insinööri, mutta kokemus vastaavasta työstä on itsessään tärkein koulutus tähän tehtävään. Täten, kokemus asfaltti-, kiviaines-, ja kiertotalousalasta sekä maanrakennusalasta katsotaan myös eduksi.

Odotamme, että hallitset tuotantovastuut, asiakastyöskentelyn ja olet tuotanto- sekä yhteistyöorientoitunut luonteeltasi. Lisäksi sinulla on nykyaikaiset työskentelytavat ja osaat raportoida oman toiminnan huolellisesti. Arvostamme varsinkin innovatiivisuutta sekä positiivista asennetta, oppimishalua, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa saattaa aloitettu työ loppuun. Edellytämme sinulta matkustusvalmiutta sekä alan pätevyyksiä.

Haluaisit varmaankin tietää työstä lisää?

Lisätietoja tehtävästä ja Destiassa työskentelystä antaa mielellään aluepäällikkö Hannu Koponen, 040 025 9876 tai hannu.koponen@destia.fi (24.6.-29.6.2020) sekä yksikön johtaja Pia Rämö, 040 543 6410 tai pia.ramo@destia.fi (30.6.-22.7.2020).

Tule osaksi kivenkovaa porukkaamme!

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.
Haku alkaa 24. kesäkuuta 2020 ja päättyy 22. heinäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

  •     Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  •     Kattava työterveyshuolto
  •     Henkilöstöetuohjelma
  •     Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  •     Sairaan lapsen hoitopalvelut