Työnjohtaja asennuskohteisiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Haemme Elcoline SVS Supervise Service Oy:lle työnjohtajaa asennustyömaakohteisiin.

Työnjohtajan tehtävänä on valvoa ja ohjata turvallista ja tehokasta asennusta ja osallistua työhön myös itse. Tuotteet ovat enimmäkseen paineenalaisia putkistorakenteita ja sovelluskohteita yleensä voimalaitos- ja soodakattilat. 

Toivomme hakijalta teknistä koulutusta, alan tuntemusta ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä teollisuuden puolella. Kokemus esimiestyöstä, hitsaustekniikoiden osaamisesta ja painelaitetuntemus ovat välttämättömiä tässä tehtävässä. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen hallitseminen sekä hyvät tietotekniset taidot katsotaan eduksi. Pystyt luontevasti toimimaan erilaisissa työntekijä- ja asiakasrajapinnoissa ja sinulla on hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa, pääsääntöisesti Etelä- ja Itä-Suomen alueella. 

Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaan työntekijäksi sopimuksen mukaan. Jätäthän hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.

Elcoline Oy tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa, joka keskittyy teollisuuden putkisto-, sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- ja kunnossapitotöihin mm. metsä-, metalli, ydinvoima- ja kaivosteollisuuden parissa.

Lisätietoja tehtävään antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1360159
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Imatra, Lappeenranta, Mikkeli, Kouvola, Heinola, Lahti