(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja asbestipurkutöihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Umacon Oy on teollisuus- ja rakennuspurun rautainen ammattilainen Suomessa. Teemme yli 25 vuoden ammattitaidolla rakennusten sekä teollisuuden koneiden ja laitteiden purkutyöt. Toteutamme purkuprojektit täysmittaisella paketilla, joka sisältää suunnittelun, toteutuksen ja syntyvän jätteen kierrätyksen.

Haemme Umacon Oy:lle asbestipurkutyön työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat asbestitöiden onnistuneesta läpiviennistä yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Työnjohtajana johdat noin 5-10 ammattilaisen tiimiä. Esimiehenä toimit myös esimerkkinä omalla työpanoksellasi sekä huolehdit projektien etenemisestä aikataulussaan.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävässä menestymisen takaa joustava ja aikaansaava työskentelyote sekä hyvät valmiudet ratkoa ongelmatilanteita työmailla. Myös ihmisten motivointi sekä asiakasyhteistyö sujuvat sinulta luontevasti.

Haemme nyt työnjohtajaa Etelä-Suomen alueelle, mutta toimimme valtakunnallisesti. Toivommekin, että sinulta löytyy B-ajokortti ja oman auton käyttö mahdollisuus sekä valmiutta tehdä liikkuvaa työtä. Tehtävä vaatii myös joustoa työajoissa, koska kohteiden sijainnin vuoksi työssä tulee olemaan myös ylitöitä sekä mahdollisesti viikonlopputöitä, jotka korvataan TES:n mukaisesti.  

Tarjoamme sinulle mielekkään työtehtävän osana vakavaraista ja hyvämaineista sekä kasvavaa purkualan yritystä, jossa on mahdollisuus uralla etenemiseen esim. projektipäällikön tehtäviin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan Umacon Oy:n kanssa.

Mikäli olet hakemamme työnjohtaja, jätäthän hakemuksen palkkatoiveineen verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Amikolta Johanna Pöllänen 050 3134 780 tai johanna.pollanen@amiko.fi.