(Poistunut julkaisusta)

TYÖNJOHTAJA AJONEUVOTUOTANNON JOHTAMISEEN
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Ficote Oy on valmistanut FICO – viemärinhuoltolaitteita vuodesta 1976 ja jäteastianpesukoneita vuodesta 1981 alkaen. Yrityksen kokemus ja osaaminen alalta on poikkeuksellisen vahvaa. Laitteiden valmistuksessa otetaan huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Laitteet rakennetaan käyttämällä vain laadukkaita ja testattuja komponentteja, joiden jälkihuolto toimii moitteettomasti. Tuotekohtaiset ohjekirjat helpottavat varaosien hankintaa ja asentamista. Suomen olosuhteisiin rakennetut laitteistot toimivat hyvin myös talvella. Laitteistoissa on tarvittavat lämpöeristykset ja lämmittimet, jotka mahdollistavat jatkuvan käytön hyvinkin kylmissä olosuhteissa. Tuotekehityksessä otetaan isosti huomioon asiakkaiden toiveet ja kehittämisehdotukset.

FICO-laitteita toimitetaan myös muihin pohjoismaihin sekä Keski-Eurooppaan enenevässä määrin. Laitteen luotettavuus, ominaisuudet ja ainutlaatuiset rakenneratkaisut tekevät sen halutuksi ja kilpailukykyiseksi myös kansainvälisesti. Tuotteiden toimittamisen yhteydessä annetaan asiakkaalle perusteellinen käyttöopastus tuotteeseen. Ficotella on myös oma huolto- ja varaosapalvelu, josta löytyy nopeasti apu sekä rutiinihuoltoihin että äkillisiin ongelmatilanteisiin. Ficoten toimitilat sijaitsevat Keski-Suomessa, Vihtavuoressa, noin 16km Jyväskylästä pohjoiseen.

Etsimme Asiakkaallemme Vihtavuoreen TYÖNJOHTAJAA AJONEUVOTUOTANNON JOHTAMISEEN, raskaan kaluston ajoneuvojen päällysrakenteiden asennuksiin, ja näihin liittyvään kokoonpanotuotannon vastuullisiin päivittäisjohtamisen työtehtäviin.
Työtehtävässäsi vastaat vaativien asiakastarpeiden pohjalta suunniteltujen kuorma-autojen päällirakenteiden asennus ja kokoonpanotyön päivittäisestä johtamisesta.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa teknistä koulutusta teknikko/insinööri/DI (koneenrakennus, konepaja, sähkö- automaatio), olet organisointikykyinen ja johtamiskokemusta hankkinut henkilö. Tehtävä edellyttää hyvää tuntemusta kokoonpano- ja asennus tehtävistä, mielellään liikkuvien työkoneiden toimialalta. Hydrauliikka, pneumatiikka ja/tai sähkötekniikan osaaminen on välttämätöntä. Tulet toimeen suomen kielen lisäksi, englannin kielellä, sillä Asiakasyrityksemme on kansainvälinen ja heidän asiakkaansa eivät välttämättä keskustele suomeksi.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän tuotannon esimiehenä. Saat ainutlaatuisen tilaisuuden päästä kehittämään osaamistasi ja tuotantoamme, sekä hyvät etenemismahdollisuudet urallasi vaativimpiin tuotannon johtotehtäviin. Tarjolla oleva työ on toistaiseksi voimassaoleva ja työtä tehdään 7,5h/pv. 

Eduksi työtehtävässä on aiempi kokemus johtamistehtävistä ja hyvä alan tuntemus.

Lisätiedot ja hakeminen: Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – TYÖNJOHTAJA AJONEUVOTUOTANNON JOHTAMISEEN . Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja antavat TEMP-TEAMin Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890 tai Kristiina Kallio 040 500 2830. Hakuaika päättyy 17.06.2020