(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja ajojärjestelyyn
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle

TYÖNJOHTAJAA AJOJÄRJESTELYYN

Etsimällämme henkilöllä on kuljetusliiketausta ja kuljetusten tai ajojärjestelyjen organisoiminen/toteuttaminen on muuten tuttua. Työtehtävät pitävät sisällään tuntilistojen koostamista, laskutusta, työnjohtoa, ajojärjestelyä sekä raportointia. Tehtävänkuvaa on myös mahdollisuus laajentaa tulevaisuudessa hakijan mielenkiinnon huomioon ottaen.

Työtehtäviin ei kuulu matkustamista vaan töitä tehdään asiakasyrityksen Tampereen toimistolta käsin. Työllistyt työnjohtajaksi pieneen tiimiin, jossa teet tiivistä yhteistyötä muiden kanssa. Saat kattavan ja laajan perehdytyksen tehtävääsi.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmäämme osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Työnjohtaja ajojärjestelyyn. Lisätietoja antaa sähköpostitse Heidi Kärkkäinen, heidi.karkkainen@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.