(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja / ajojärjestelijä
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Työnjohtaja/ ajojärjestelijä, Hollolan terminaali

Me olemme Kaukokiito – johtava tavaran ja tiedon kuljettaja ja Suomen suurin yksityinen kuljetusjärjestelmä. Olemme aidoista ihmisistä koostuva 2000 osaajan valtakunnallinen yhteisö, jota yhdistää intohimo laadukkaisiin kuljetus- ja logistiikkaratkaisuihin, asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja kiinnostus uuteen teknologiaan jatkuvan kehityksen mahdollistajana. Suomalaisten perheyritysten omistamana meillä on myös kasvot ja yrittäjyydestä kumpuava yrityskulttuuri.

Etsimme nyt Hollolan terminaaliimme innokasta ja kehittymishaluisia työnjohtajaa/ajojärjestelijää määräaikaiseen työsuhteeseen 15.9.2020 saakka, jonka jälkeen työsuhde saattaa jatkua. Työ on arkisin tapahtuvaa vuorotyötä.

Monipuolisessa tehtävässä vastaat yhdessä muun tuotantotiimin kanssa Hollolan päivittäisten terminaalitöiden organisoimisesta ja ohjauksesta. Valvot mm. runkolastauksia, ohjaat kauttakulkuliikennettä sekä suunnittelet, analysoit ja korjaat kuljetustapahtumia toiminnanohjausjärjestelmässä. Lisäksi vastaat yksityisasiakkaiden avisoinnista ja lähetysten selvityksestä. Tuet myös kuljettajia ja terminaalityöntekijöitä oikeissa toimintamalleissa ja työturvallisuudessa, vastaat terminaalin järjestyksestä sekä trukkihuollon koordinoimisesta. Lisäksi kehität yhdessä tiimin kanssa terminaalin tuotantoprosesseja.

Onnistumista tehtävässä tukee:

  • kuljetusalan monipuolinen osaaminen ja kalustotuntemus. Eduksi katsotaan tehtävää tukeva koulutustausta.
  • valtakunnallinen maantieteellinen hahmotuskyky ja Päijät-Hämeen aluetuntemus
  • hyvät IT-taidot ja kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä.
  • itseohjautuva, analyyttinen ja joustava työskentelyote
  • erinomaiset tiimityöskentelytaidot ja hyvä paineensietokyky
  • työturvallisuusprosessien tuntemus
  • aiempi työkokemus päivittäisten terminaalitöiden ohjauksesta
  • valmius  tehdä vuorotyötä yövuoro mukaan lukien

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän, jossa saat tilaa kehittää ja kehittyä. Ympärilläsi on mukava, kannustava ja maanläheinen porukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Vakavaraisena yrityksenä mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen sekä näköalapaikan nopeasti kehittyvässä, kasvollisessa ja valtakunnallisessa kuljetusketjussa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 8.3.2020 mennessä osoitteessa:

https://jobs.talent.dynamics.com/jobs/kaukokiito/3/60/apply

Pidä kiirettä, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Hollolan tuotantopäällikkö, Harri Tilli, p. 040 5710 550