(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Äänekoski
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Työnjohtaja Äänekoski

 

L&T:n Ympäristöpalvelut toimialan visiona on tuottaa tehokkaasti ja turvallisesti palveluratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaille. Lisäksi reagoimme nopeasti asiakkaidemme muuttuviin vaatimuksiin. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja siihen, miten jätteet hyödynnetään kustannustehokkaasti ja ympäristölle edullisesti. Ympäristönhuolto nivoutuu yhä tiiviimmäksi osaksi yleistä materiaalitaloutta, jossa kierrätyksen avulla säästyy neitseellisiä raaka-aineita. Lähivuosina meitä tarvitaan entistä enemmän, kun luonnonvarat hupenevat ja jätteiden kierrättäminen on entistä tärkeämpää

 

Keski-Suomen yksikkömme etsii vahvistusta työnjohtoon. Nykyisen työnjohtajan työparina toimit kuljettajien esimiehenä ja olet osaltasi vastuussa palvelutuotannosta sekä liiketoiminnan paikallisesta asiakkuuksien kehittämisestä. Vastaat kaluston operatiivisesta hallinnasta, ajojärjestelystä, resursoinnista sekä työturvallisuudesta. Osallistut myös hallinnollisiin tehtäviin sekä toimintatapojen kehittämiseen yhdessä kollegojen kanssa. Olet asiakaslähtöinen ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Ymmärrät myös liiketoiminnan ansaintalogiikkaa. Asemapaikkasi on Äänekoski, jonka lisäksi toimialueena on myös Viitasaari ja Pihtipudas.

 

Toivomme sinulta logistiikka-, teknisen-, tai muun soveltuvan alan koulutusta sekä kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kuljetus- tai kierrätysalalta. Työnjohtajan jokapäiväisinä työkaluina on monia erilaisia järjestelmiä, joten hyvät IT-taidot sekä nopea oppimiskyky ovat välttämättömiä tehtävässä menestymiseen. Arvostamme myös Äänekosken, Viitasaaren ja Pihtiputaan talousalueen kiinteistö-, kauppa- ja julkisensektorin sekä erityisesti teollisuuden tuntemista. 

 

Jos näiden lisäksi olet vielä määrätietoinen vastuunkantaja, jolle on tärkeää pitää asiakkaat tyytyväisenä ja langat pysyvät tiukasti käsissäsi - saatat hyvin olla uusi työnjohtajamme!

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn alan johtavassa yrityksessä. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja tehtävä tarjoaa erinomaiset ammatilliset kehittymismahdollisuudet. Suurena yrityksenä pystymme tarjoamaan myös monipuolisia ura- ja etenemismahdollisuuksia.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 22.11.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme työtehtävän sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Juha Ahonen puhelin: +358 44 366 2668.