(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja A-Perustukselle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Etsimme asiakkaallemme A-Perustukselle TYÖNJOHTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työssäsi toimit työnjohtajana vaihtelevissa kohteissa omakotitalo- ja kerrostalotyömaista aina teollisuuden vaativampiin kohteisiin, osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Vastaat työmaan etenemisestä ja hoidosta päivittäisellä tasolla ja varmistat että kirvesmiehillä on tarvittavat tavarat ja välineet työn tekemiseen laadukkaasti ja sovittujen aikataulujen puitteissa. Työsi on vastuullinen kokonaisuus työnjohdosta, aikataulujen ja laadun valvonnasta, dokumentoinnista sekä sidosryhmä yhteistyöstä. Työskentelet pääasiassa Tampereella, mutta sinulla tulee olla reissuvalmius työmaiden sijaitessa kauempana.

Miksi valita työ A-perustuksella?

A-Perustus on betonirakentamisen vahva ammattilainen. Pääset työskentelemään ammattilaisten ympäröimänä yrityksessä, missä työt otetaan tosissaan muttei totisesti. Työt tehdään hyvällä meiningillä hyvässä porukassa! Työnantajana A-Perustus tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, markkinoiden parhaat työkalut, kattavan perehdytyksen ja joustavuutta elämäntilanteesi mukaan.  

Mitä odotamme sinulta? 

Sinulla on useamman vuoden kokemus betonirakentamisesta ja rakennusalalla toimimisesta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. rakennusinsinööri). Betonityönjohtajan pätevyys katsotaan eduksi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokyvyn, etkä hätkähdä eteen tulevista yllättävistä tilanteista tai ongelmista. Henkilönä olet työhön tarttuva ja tuloshakuisen asenteen omaava, avoin ja helposti lähestyttävä. Olet innostava ja saat joukkueesi toimimaan vastuullisesti ja tuloksellisesti myös haastavissa olosuhteissa, jokaisen tekijän vahvuudet huomioiden ja hyödyntäen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla pitkäaikaisesti suoraan A-Perustuksen kirjoilla.

Hae tehtävään?

Mikäli koet, että työ voisi olla juuri sinulle sopiva, haethan tehtävään mahdollisimman pian nettisivuillamme, sillä tässä kohtaa on vain yksi paikka täytettävänä! Lisätietoa tehtävästä antaa Amikolta Sini, puh. 050 513 6566.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!