(Poistunut julkaisusta)

Työnjohdonharjoittelija, kesätyö, Helsinki, Rappaustekniikka Laurell
Rappaustekniikka Laurell Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Oletko valmis vastuulliseen ja kehittävään kesätyöhön rakennusalalla? Löytyykö sinulta kiinnostusta työvaiheiden prosessien läpikäyntiin ja dokumentointiin? Innostutko itsenäisestä työstä, joka vaihtelee päivän mukaan? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Työnjohdonharjoittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Rappaustekniikka Laurell Oy:lle, Työnjohdonharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kesän ajan kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. Työt alkavat joustavasti jo toukokuun alussa vapun jälkeen ja päättyvät kesätyön osalta elokuun loppuun. Rappaustekniikka Laurell etsii sitoutunutta ja alaan motivoitunutta tekijää tiimiinsä, joten kykynsä näyttävälle soveltuvalle tekijälle voi olla mahdollista jatkaa joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti myös kesän jälkeen. 

Työnjohdonharjoittelijana toimit oma-aloitteisena vastuuhenkilönä pääasiassa asunto-osakeyhtiöissä kerrostalotyömailla, joissa asukkaat asuvat remontin ajan. Pääset vaikuttamaan työlläsi toimivan rakennustyömaan etenemiseen ja kehittämiseen. Sinulla on kyky tehdä itsenäistä työtä ja hahmottaa turvallisuuteen liittyviä asioita. Tämä tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, joka hakee rakennuspuolen opiskeluiden oheen ensimmäistä oman alan työpaikkaa, sillä vastaavista tehtävistä ei välttämättä tarvitse olla vielä kokemusta.

Rappaustekniikka Laurell Oy on kokonaisvaltaiseen saneerauskohteiden pääurakointiin perehtynyt rakennusalan yritys. Yritys on keskittynyt muun muassa kohteiden vesikattojen, ikkunoiden ja teräsrakenteiden uusimiseen. Tämän lisäksi paikallavalut, maanrakennustyöt ja julkisivujen eri osien pinnoitukset ja verhoukset kuuluvat yrityksen toimialaan. Pääasiassa Rappaustekniikka Laurell toimii yhtä laajasti kuten projektinjohtourakoitsija.

Pääasialliset tehtävät

 • Toteutat työssäsi muun muassa asukastiedotteita, työmaan perehdytyksiä ja työturvallisuusmittauksia
 • Hoidat liikennejärjestelyiden tarkastuksia ja kunnossapitoa
 • Pidät huolta työmaan yleissiisteydestä, suojaustöiden tarkastuksista ja korjauksista
 • Avustat yleisesti julkisivusaneeraustyömaan päivittäisissä toiminnoissa ja tuotannon aputöissä

Odotamme sinulta

 • Kiinnostusta rakennusalaa kohtaan ja intohimoa kehittyä
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (mm.rakennus/rakennetekniikan tai työnjohtajan insinööripinnot)
 • Erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen osaamista
 • Itsenäistä, hyvin kommunikoivaa ja reipasta asennetta
 • Ajokorttia (B)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittää taitojasi työnjohdon roolissa
 • Kerryttää arvokasta kokemusta työmaan kokonaisvaltaisesta toiminnasta ja projekteista
 • Saada hyvät mahdollisuudet itsenäiseen ja joustavaan työntekoon
 • Päästä työskentelemään monipuolisisten työtehtävien parissa asiantuntevan tiimin tukemana
 • Jatkaa asiantuntijuutesi kehittämistä myös kesätöiden jälkeen 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 8.3.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com, 050 463 7212)  

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.