(Poistunut julkaisusta)

Työnjohdon harjoittelija
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun eri tehtäviin ja kasvamaan ruoka-alan asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Haemme nyt Säkylään sinua

TYÖNJOHDON HARJOITTELIJA

Sinä vastaat Apetit Ruokaliiketoiminnan Pakastetuoteryhmän elintarviketuotantolaitoksen tuotannon päivittäisestä työnjohdosta yhdessä muiden työnjohtajien kanssa. Vastaat koko tuotannon suorituskyvystä sekä sen henkilöstön ja toimintatapojen kehittämisestä yhdessä muun työnjohtotiimin kanssa. Olet myös aktiivisesti tukena tuotannon, logistiikan, laadun ja kunnossapidon operatiivisen toiminnan ja prosessien kehittämisessä. Keskeisiä tavoitteitasi ovat toiminnan tehokkuus, toimitusvarmuus, laatu ja työturvallisuus. Tuotannon työnjohtajana raportoit tuotantopäällikölle.

Toivoimme sinulta soveltuvaa koulutusta ja/tai vastaavia taitoja työkokemukseen perustuen. Erityisen tärkeänä pidämme halua kehittää toimintaa sekä muutosjohtamistaitoja. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, aktiivinen ja käytännönläheinen. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi kokemuksen Lean-työkalujen tuntemuksen ja/tai aikaisemman kokemuksen elintarviketeollisuudesta. Harjoittelun ajankohta on 2.5.2019 – 27.9.2019.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Harjoittelu koostuu omaan erikoisalueeseen liittyvistä tehtävistä ja hankkeista. Lisäksi harjoittelijoilla on yhteisiä tapaamisia, joissa tutustutaan toisiin harjoittelijoihin ja Apetitin eri toimintoihin. Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko arvoketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.1. klo 12-16 ja 25.1. klo 13-16 tuotantopäällikkö Maria Nurminen numerosta 010 402 4347.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 31.1.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä keskimäärin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.