Työnjohdon assistentti
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Etsimme Atula Huoltopalvelut Oy:lle työnjohdon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen Maskun korjaamolle. 

Atula Huoltopalvelut Oy on maatalous-, metsä- ja maanrakennuskoneiden täyden palvelun merkkikorjaamo, jolla on toimipisteet Vahdolla, Maskussa, Loimaalla ja Huittisissa.

Maskussa työskentelee työnjohtaja, teknisen tuen henkilö, toimistotyöntekijä sekä asentajana tällä hetkellä viisi henkilöä.

Edellytämme sinulta aitoa kiinnostusta työkoneisiin ja tekniseen alaan. Kokemus varaosamyyjänä tai korjaajana/asentajana tai muu tekniikan alan työkokemus on eduksi. Palvelemme rakentamisen, maa- ja metsätalouden ammattilaisia, joten heidän työnsä ja koneidensa ymmärrys on kaikki plussaa.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet tarkka ja vastuuntuntoinen, sekä hoidat työsi loppuun saakka. Sinulla on erinomaiset atk -taidot ja englannin kielen taitosi on hyvä.

Korjaamon teknisen tuen sekä työnjohtajan assistenttina tehtäviisi kuuluu varastonhallinnan tehtäviä: ostamisessa avustaminen, ostotilausten käsittely, tuotehallintaa, varastoon tuonteja ja varaston seurantaa.

Lisäksi työtehtäviisi kuuluu takuuanomusten kirjaaminen ja muu toimistotyö sekä varaosamyynnissä sekä asiakaspalvelussa avustaminen. Teet tiivistä yhteistyötä koko korjaamon porukan kanssa Maskussa, mutta olet yhteydessä myös varaosaliikkeisiin, päämiesten edustajiin, ja myös muiden toimipisteiden työnjohtajiin.

Arvostamme sitoutumista ja oppimishalua ja -kykyä. Työmme on monipuolista ja haastavaa, mutta työkoneista ja niiden kuntoon saattamisesta kiinnostuneelle erittäin palkitsevaa. Meillä on Maskussa mukava porukka. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Asiakkaamme toivomuksesta kaikki yhteydenotot liittyen tähän työpaikkaan Eezyn kautta, kiitos!

Koulutus: kaupallisen tai teknisen alan koulutus

Työaika: arkisin 7-18 välisenä aikana keskimäärin 37,5  h /vko

Palkkaus: Palkkatoive

Aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Markus Muurinen
Aluepäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
044 7050 894
markus.muurinen@eezy.fi


www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot