(Poistunut julkaisusta)

Työnjärjestelijä, Kotihoidon resurssipooli
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Työnjärjestelijä, Kotihoidon resurssipooli

Työavain 2-636-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 26.09.2019 kello 15:45
Kotihoidon resurssipooli , Tuomarilantie 19 02760 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Kotihoito
Kotihoito

Tehtävän kuvaus: Työnjärjestelijöiden työ kotihoidossa sisältää lähihoitajientyön päivittäistä suunnittelua FastroiHilkka toiminnanohjausjärjestelmää apuna käyttäen. Työnjärjestelyssä suunnitellaan Espoon alueellisen kotihoidon alueen työreitit asiakkaan hyvää arkea ja kotona selviytymistä tukien, käytettävissä olevin resurssein. Apuna työssä on työnjärjestelijöiden tiimi, tiimivetäjä resurssipoolin esimies sekä alueellisen kotihoidon esimiehet. Tehtävään perehdytetään. Työskentelemme Tuomarilantie 19, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Turunväylän varrella. Työ ajoittuu arkisin 6.30-14.09 ja 10.21-18.00 (kesällä 08.21-16.00) välille. Haastattelut järjestetään hakuaikana.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva toisen asteen tutkinto, sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään vastuullisuutta.

Arvostamme tietojärjestelmien käyttötaitoa (Hilkka, lifecare), iloista mieltä, reipasta asennetta, organisointi taitoa ja stressin sieto kykyä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2315,15 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116h 15min/3vko


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Palveluesimies Tiina Määttänen
040 1627645

Tiimivetäjä Heidi Benattabou
0438251918