(Poistunut julkaisusta)

Työnhaunohjaajia (PK-seutu, kehyskuntia).
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020
Tule nyt kesäksi poikkeustilanteen avainpelaajaksi työnhaunohjauksen pariin TE-toimistoissa toteutettavaan palveluumme!

Pääset työssäsi kohtaamaan erilaisissa elämäntilanteissa olevien työnhakijoiden kirjon ja auttamaan heitä polullaan eteenpäin. Haemme ohaajia PK-seudulle Pasilan, Tikkurilan ja Leppävaaran toimipisteisiin sekä Tammisaareen, Porvooseen ja Lohjalle. Tehtävässä menestymisen reseptinä on, että toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa työnhakijoita ratkaisukeskeisesti eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Olet helposti lähestyttävä ohjaaja ja asiakaspalvelija, joka osaa luontevasti eläytyä toisen tilanteeseen!

Palvelun pääpaino on ilman ajanvarausta TE-toimistoon saapuvien työnhakija-asiakkaiden henkilökohtaisessa asiakaspalvelussa, ohjauksessa ja neuvonnassa, mutta työhön sisältyy myös ajanvarauksella tehtävää yksilö- ja ryhmäohjausta, sekä webinaareja. Työskentelet osana tiimiä, jossa sinulla on 1-5 kollegaa riippuen toimipisteestä.

Haemme tehtävään useampaa henkilöä alkaen mahdollisimman pian ja työ jatkuu 31.8 saakka.


Edellytämme sinulta

Korkeakoulututkintoa sekä noin vuoden verran kokemusta työnhakija-asiakkaiden ohjaus- ja valmennustehtävistä, henkilöstövuokrauksesta, henkilöstöpalvelualalta tai rekrytointipalvelujen toteuttamisesta. Pystyt ohjaamaan asiakkaita suomen lisäksi myös englanniksi. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi kaikkialla, mutta Tammisaaren ja Porvoon toimipisteissä se on ehdoton edellytys.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn. Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä - joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Toimithan myös nopeasti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!
Vinkki: toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen recright-videotyökalun avulla, joten voit nopeuttaa prosessia myös lähettämällä itsestäsi vapaamuotoisen videoesittelyn ao. yhteystietoihin!


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi