(Poistunut julkaisusta)

Työnhaunohjaaja, Tampere
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020
Tule tekemään merkityksellistä työtä poikkeusaikojen avainpelaajana!

Spring Housen työnhaunohjaajana vastaat TE-toimiston asiakkaiden työnhaun ja verkkoasioinnin yksilöohjauksesta Tampereen TE-toimistossa. Työhön sisältyy mahdollisesti jonkin verran valmennustilaisuuksien pitämistä ja ohjaamista verkossa, mutta pääpaino on työnhakijoiden yksilöllisessä ohjauksessa ja neuvonnassa. Valmennus ja ohjaus tapahtuu pääasiassa Tampereen TE-toimiston tiloissa. Työ on määräaikainen, alkaen mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja päättyen 30.04 2021, mutta toki toivomme, että töitä on tarjolla pidempäänkin.


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja mielellään vähintään kahden vuoden kokemus opetus-, valmennus- tai ohjaustehtävistä ja asiakaspalvelusta. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Lisäksi sinulla on TE-toimiston palvelut hallussa ja eduksi on vähintään piilevä halu esiintyä isommallekin ryhmälle.

Arvostamme tehtävää tukevaa lisäkoulutusta (esim. ohjausalan lisätutkinto, pedagoginen pätevyys tai ammattilinen tutkinto) ja aikaisempaa kokemusta työllisyydenhoidon valmennuspalveluista. Eduksi katsotaan myös muu kielitaito.

Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Olet helposti lähestyttävä persoona ja haluat, että työnhakijat pääsevät lähemmäksi omia tavoitteitaan.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tule, joukkueesi odottaa sinua!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 160 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään.


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme mahdollisimman pian, sillä sopivat työnekijät aloittavat heti, kun teidät löydetään. Vinkkinä, että toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen recright videotyökalulla. Voit vaihtoehtoisesti jättää minulle itsestäsi lyhyen, vapaamuotoisen videoesittelyn. Onnea rekrytointiin!


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi