Työnhaunohjaaja, sijainen (Lahti)
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020
Tule nyt työllistymisen avainpelaajaksi työnhaunohjauksen pariin Lahden palvelutorilla, TE-toimiston asiakkaille tarjottavaan palveluumme!

Pääset työssäsi kohtaamaan erilaisissa elämäntilanteissa olevien työnhakijoiden kirjon ja auttamaan heitä polullaan eteenpäin.Tehtävässä menestymisen reseptinä on, että toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa työnhakijoita ratkaisukeskeisesti eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Olet helposti lähestyttävä ohjaaja ja asiakaspalvelija, joka osaa luontevasti eläytyä toisen tilanteeseen!

Palvelun pääpaino on ilman ajanvarausta TE-toimistoon saapuvien työnhakija-asiakkaiden henkilökohtaisessa asiakaspalvelussa, ohjauksessa ja neuvonnassa, mutta työhön sisältyy mahdollisesti myös ajanvarauksella tehtävää yksilö- ja ryhmäohjausta, sekä webinaareja.

Haemme tehtävään useampaa henkilöä alkaen mahdollisimman pian ja työ jatkuu ainakin vuoden loppuun saakka.


Edellytämme sinulta

Korkeakoulututkintoa sekä vähintään kahden vuoden verran kokemusta haastavasta asiakaspalvelutyöstä (esim. työnhakija-asiakkaiden ohjaus- ja valmennustehtävistä, henkilöstövuokrauksesta, henkilöstöpalvelualalta tai rekrytointipalvelujen toteuttamisesta.)


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn. Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä - joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Toimithan myös nopeasti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!
Vinkki: toteutan ensimmäisen haastattelukierroksen recright-videotyökalun avulla, joten voit nopeuttaa prosessia myös lähettämällä itsestäsi vapaamuotoisen videoesittelyn ao. yhteystietoihin! Odotan innolla hakemustasi - onnea matkaan!


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot