(Poistunut julkaisusta)

Työnantajatehtävien päällikkö
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Helsingin yliopisto on inspiroiva ja monimuotoinen työyhteisö, joka työllistää noin 8 000 eri alojen osaajaa opetuksen ja tutkimuksen parissa ja erilaisissa tukitehtävissä. Työskentelemme yhteisten tavoitteiden eteen innostuneesti ja yhteisöllisesti. Työnantajana meille on tärkeää varmistaa henkilöstömme tasapuolinen ja yhdenvertainen kohtelu sekä selkeät ja reilut yhteiset pelisäännöt.

Etsimme nyt TYÖNANTAJATEHTÄVIEN PÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan yliopiston työnantajakäytänteistä ja niihin liittyvästä tuesta.

Työnantajatehtävien päällikkönä koordinoit yliopiston työnantajatehtävien kokonaisuutta ja toimit yhtenä varsinaisista työnantajan edustajista.

  • Valmistelet, linjaat ja toteutat yliopiston työnantajapolitiikkaa yhdessä yliopiston johdon kanssa.
  • Vastaat HR-juridiikan tuesta sekä työehtosopimusten tulkinnasta ja ohjeistuksesta koko organisaation tasolla.

Rooliisi kuuluu paikallistason neuvotteluiden hoitaminen ja teet tiivistä yhteistyötä luottamusmiesten kanssa. Sivistystyönantajien ja muiden yliopistojen asiantuntijat muodostavat sinulle tiiviin ulkoisen yhteistyöverkoston. Olet tärkeä tuki johtajille, esimiehille ja HR-kollegoillesi käytännön kysymysten ja ongelmatilanteiden äärellä. Olet vahvasti mukana kehittämässä toimintaamme erilaisten toimikuntien ja työryhmien jäsenenä, joiden työskentelyyn tuot arvokasta työnantajan näkökulmaa. Raportoit henkilöstöjohtajalle ja kuulut HR-johtoryhmään.

Sinusta
Olet positiivisella ja eteenpäin suuntaavalla asenteella varustettu työnantaja-asioiden vahva ammattilainen. Olet kiinnostunut ihmisistä ja koet työssäsi merkitystä selkeän ja läpinäkyvän henkilöstöpolitiikan toteuttamisen kautta. Edistät työtäsi rakentavalla otteella ja aidolla yhteistyöllä.

Sinulla on valmius kouluttaa ja esiintyä ja olet vuorovaikutuksessasi rakentava, vakuuttava ja selkeä. Olet kokenut neuvottelija ja luonteva verkostoituja. Seuraat aktiivisesti alasi vaikuttavaa lainsäädäntöä ja oikeuskäytäntöä. Tehtävään ei kuulu esimiesvastuuta, mutta ohjaat ja tuet roolissasi muita lakimiehiämme erityisesti työlainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä.

Edellytämme tehtävään ylempää korkeakoulututkintoa, hyvät valmiudet tehtävään sinulle antaa esimerkiksi tutkinto oikeustieteistä. Suomen lisäksi tarvitset tehtävässä sujuvaa englanninkielen taitoa, ruotsin taito on sinulle myös eduksi.

Miksi meille?
Työnantajatehtävien päällikkönä olet arvostettu ja luotettu asiantuntija läpi koko organisaation. Saat laajan työkentän ja tueksesi asiantuntijamme mm. työsuhdeasioiden, työturvallisuuden, työhyvinvoinnin ja juridiikan kentältä. Sinua odottaa myös jo valmiina mm. toimivat kansalliset ja kansainväliset verkostot yliopistokentällä.

Meillä pääset osaksi lähes 120 innokkaan ja kehitysorientoituneen HR-ammattilaisen joukkoa. Omalla työllämme mahdollistamme Helsingin yliopiston tutkijoiden ja opettajien työn ja sen yhteiskunnallisen ja globaalin vaikuttavuuden paremman tulevaisuuden luomisessa. Kanssamme pääset kehittämään ja uudistamaan koko yliopiston toimintaa sekä kehittymään omassa asiantuntemuksessasi.

Tehtävä on vakituinen ja täytämme sen kuuden kuukauden koeajalla.

Kiinnostuitko?
Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.10.2019. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat voivat jättää hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa. Liitäthän hakemukseesi palkkatoiveen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Esa Hämäläinen, (02941 22212, admindirector@helsinki.fi) 17.10. klo 9-10 ja 11-12 ja 18.10 klo 13.30-14.30 sekä henkilöstöjohtaja Tiia Tuomi (050 512 2783, tiia.tuomi@helsinki.fi) 22.10.2019 koko päivän.

TULE KANSSAMME TEKEMÄÄN TYÖTÄ MAAILMAN PARHAAKSI – YHDESSÄ!

#helsinkiunicareers #wearehelsinkiuni

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen, Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä.

Henkilöstöpalvelut toimivat osana Helsingin yliopiston Yliopistopalveluja. Tuemme yliopiston strategisten tavoitteiden saavuttamista muun muassa henkilöstön osaamisen kehittämisen, onnistuneiden rekrytointien sekä henkilöstön hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden vahvistamisen teemojen parissa. Toimimme yhteistyössä johdon ja esimiesten kanssa tarjoamalla ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti toteutettuja palveluita.