(Poistunut julkaisusta)

Työmarkkinalakimies
Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Haemme Helsingin Itä-Pasilan keskustoimistoomme työmarkkinalakimiestä. Edellytämme hakijalta OTK/OTM tutkintoa sekä kunta-alan ja yksityisen sosiaalipalvelu- ja terveyspalvelualan työ- ja virkaehtosopimusten tuntemusta sekä työlainsäädäntöön perehtyneisyyttä. Myös työturvallisuus- ja työttömyysturva-asioiden tuntemus luetaan eduksi.

Työmarkkinalakimies työskentelee neuvottelujohtajan alaisuudessa. Työmarkkinalakimiehen tehtäviin kuuluu jäsentemme virka- ja työsuhdeneuvonta ja avustaminen sekä yhteistyö alueasiamiesten ja toimiston muun henkilöstön kanssa. Lisäksi lakimies osallistuu virka- ja työehtosopimusneuvottelutoimintaan sekä luottamusmieskoulutukseen.

Arvostamme työmarkkinatoiminnan tuntemusta, neuvottelu- ja esiintymistaitoja sekä työyhteisötaitoja samoin kuin matkustusvalmiutta ja englannin kielen taitoa.

Talentia tarjoaa monipuolisen tehtäväkuvan lisäksi ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet. Työnantajana Talentia panostaa työyhteisön toimivuuteen ja henkilöstönsä hyvinvointiin.

Hakemus, palkkatoivomus sekä CV tulee lähettää 17.8.2018 klo 15.00 mennessä otsikolla ”Työmarkkinalakimies” sähköpostitse osoitteeseen toimisto@talentia.fi tai postitse Talentia ry, Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki.

Lisätietoja antavat 6.8. alkaen puheenjohtaja Tero Ristimäki, p. 09-3158 6001 ja neuvottelujohtaja Paula Kangasmaa, p. 09-3158 6040.