(Poistunut julkaisusta)

Työmaavalvoja Turkuun
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme työmaavalvojaa vahvistamaan laadunvalvontaa sekä asiakaspalvelua Bonava Suomen projekteissa.

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri.

Sinun roolisi

Tehtäväkenttääsi kuuluu nimettyjen kohteiden laadunvalvonta aina rakentamisen valmistelusta hankkeen luovutukseen saakka sekä asiakaspalvelu rakentamisen aikana ja kohteen valmistuttua. Työmaavalvojana varmistat yhdessä työmaan johdon kanssa virheettömän luovutuksen, osallistut rakentamisen ja asumisen aikaisiin asiakastilaisuuksiin, käsittelet asiakaspalautetta ripeällä ja ystävällisellä tavalla. Sinun tehtäviisi kuuluu lisäksi laatuun, rakennettavuuteen ja rakentamisen kustannustehokkuuteen liittyvien kehitysaiheiden tuominen projektien suunnitteluun ja rakentamisen valmisteluun sekä yhteydenpito isännöitsijöihin ja huoltoyhtiöihin. Työmaavalvojan tehtävä sijaitsee Turun toimipisteessä.

Odotamme

Toivoisimme sinulla olevan kokemusta työmaan johtamisesta tai valvonnasta ja lisäksi olet palveluhenkinen ja aikaansaava. Koulutukseltasi olet esimerkiksi rakennusmestari tai -insinööri.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Hannele Wasenius, 010 4002086 hannele.wasenius@bonava.com

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Join our journey