(Poistunut julkaisusta)

Työmaavalvoja tehdasprojektiin
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Haemme asiakkaallemme työmaavalvojaa noin vuoden kestävään tehdasprojektiin Terrafamen kaivosalueelle. Asiakkaamme on arvostettu konsultointi- ja suunnitteluyritys, joka toteuttaa myös kansainvälisiä projekteja.

Työmaavalvojana vastaat rakennustyömaan päivittäisten töiden ja suunnitelmien etenemisestä sekä onnistumisesta. Kommunikoit eri sidosryhmien (mm. asiakas, aliurakoitsijat, tavaran toimittajat) välillä ja varmistat omalla panoksellasi sekä työntekijöiden että alihankkijoiden turvallisen työskentelyn työmaalla.

Toivomme hakijalta:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. rakennusinsinööri/-mestari/DI
  • Aikaisempaa kokemusta rakennustöiden valvonnasta
  • Kokemusta ja ymmärrystä projektien suunnitteluprosessista ja dokumentoinnista
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Etsimällemme henkilölle turvallisuus ja turvallinen työskentely ovat itsestäänselvyyksiä. Johdat toimintaasi ammattimaisesti perusperiaatteina laadukas tekeminen ja odotusten saavuttaminen. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät työntekijöiden luottamuksen tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin erilaiset ohjelmistot ja järjestelmät. Suhtautumisesi työskentelyä kohtaan on ennakkoluulotonta, siedät hyvin painetta ja haluat oppia uutta. Otat rohkeasti ja oma-aloitteisesti vastuun asioista ja työskentelet sujuvasti niin yksin kuin tiimissäkin.

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Runsas, p. 040 836 8895.