(Poistunut julkaisusta)

Työmaatila-asentaja pääkaupunkiseudulle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Etsimme asiakkasyrityksellemme työmaatila-asentajaa vaihtuviin kohteisiin pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävät koostuvat työmaakoppien rakentamisesta ja asentamisesta eri työmaakohteissa. Työtehtävät sisältävät mm. työmaatilojen sisäpuolen lista-asennuksia ja ulkopuolen kulkujen tekoa.

Työtehtävään perehdytetään, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta työmaatilojen asentamisesta. Odotamme sinulta kuitenkin aikasempaa rakennusalan työkokemusta tai rakennusalan koulutusta. Kokemus sähkö- ja/tai LVI-asennuksista katsotaan eduksesi. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja työturvallisuuskorttia.

Työ on aluksi kauttamme määräaikainen noin 4-6 kk ajalle, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksellemme. Etsimämme henkilö on halukas sitoutumaan työhönsä sekä kehittymään ja oppimaan uutta. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta ja tiimityöskentelytaitoja. Työaika on yleensä klo 7-15.30 arkisin. Tarjoamme tehtävään kilpailukykyisen palkkauksen.

Asiakasyrityksemme on vakavarainen ja valtakunnalisesti toimiva täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi heidän osaavaa yli 400 työntekijän tiimiään! Jätä hakemuksesi jo tänään!

Tehtävään haet verkkosivujemme kautta www.amiko.fi "työmaatila-asentaja". Haastattelemme jo hakuaikana joten toimithan pikaisesti. Haku täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat jatta.koivisto@amiko.fi tai soittamalla 050 476 6545.