(Poistunut julkaisusta)

Työmaasiivooja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Etsimme rakennussiivoojia eri työkohteisiin Tampereelle.

Arvostamme jo hankittua työkokemusta rakennussiivouksesta, mutta kokemusta tärkeämpää on työhön tarttuva, työtä pelkäämätön ja ahkera asenne. 

Tehtävät koostuvat rakennusaikaisesta siisteyden ylläpidosta työmaalla. Työt alkavat touko-kesäkuun aikana ja työtä riittää todennäköisesti loppukesään saakka. Työssä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. 

Asiakasyrityksemme tarjoaa palkallisen perehdytyksen työmaakohteisiin, jatkuvan tuen lähiesihenkilöiden puolelta sekä mukavat työkaverit, jotka puhaltavat kanssasi samaan hiileen aivan varmasti. 

Me Nordicilla tarjoamme työnantajanasi paikan vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa omista pidetään huolta. Palkkatasomme on kilpailukykyinen ja voit kääntyä yhdyshenkilöidesi puoleen asiassa kuin asiassa. Me olemme täällä sinua varten!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi hakulinkin kautta tai soita ja sovi haastattelu: 050 355 7733 / Anna, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!