(Poistunut julkaisusta)

Työmaapalveluiden asentaja, Ramirent Finland Oyj
Ramirent Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

RAMIRENT on johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palvelut ja osaamisen vuokrausratkaisuiksi, jotka yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2017 Ramirent -konsernin liikevaihto oli 724 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 820 työntekijää 293 toimipaikassa yhteensä kymmenessä maassa Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (RMR1V).

Ramirent - Konevuokraamo palveluksessasi www.ramirent.fi

Etsimme Ramirent Finland Oyj:lle Oulun alueelle sähköalan osaamista omaavaa

TYÖMAAPALVELUIDEN ASENTAJAA.

Haemme osaavien ammattilaisten joukkoon työntekijää työmaasähköistysten pariin. Työtehtävä on kokoaikainen 8 kk:n määräaikaisuus, mutta hyvälle tekijälle töitä on tarjolla tämänkin jälkeen. Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu:
Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteissa työmaasähköistykseen liittyviä tehtäviä, mm. kaapeleiden vetoa ja laitteiden asennusta sekä sähkölaitteiston huoltoa. Tämän lisäksi tehtäviin kuuluu muun muassa lämmityslaitteiston ja pölynhallinnan asennus- ja huoltotehtävät.

Toivomme sinulta:
Edellytämme sinulta vähintään sähköalan peruskoulutusta ja jo hieman kokemusta sähköalan perustason työtehtävistä. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Oulua, joten oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Sähkötyöturvallisuuskortti ja S2 lupa katsotaan eduksi.

Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin palveluidensa summa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot moninaisissakin työyhteisöissä ja sopeudut tekemiseen. Olet joustava, sitoutunut ja luotettava tekijä, joka osaa niin vaadittaessa tarttua itsenäisestikin työtehtäviin.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä.

Hakeminen:
Ensimmäinen askel kohti uutta on jättää hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta tai sähköpostitse sanna.raisanen@adecco.fi. Hae tehtävää 04.11.2019 mennessä, mutta huomioi että haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, p. 040 649 3121, sanna.raisanen@adecco.fi.