(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäälliköitä, työmaainsinöörejä ja työnjohtajia infrarakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Haemme koko Suomen, Skandinavian ja Baltian alueelle

Työmaapäälliköitä, työmaainsinöörejä ja työnjohtajia infrarakentamiseen

Etsimme työmaapäälliköitä, työmaainsinöörejä ja työnjohtajia jo käynnissä oleviin sekä alkaviin liikenneinfran rakentamisen hankkeisiimme Suomessa ja muissa toimintamaissamme. Tule kanssamme rakentamaan Tampereen uutta raitiotietä, valmistelemaan pääkaupunkiseudun Raide-Jokeria tai toteuttamaan lukuisia tie- ja siltahankkeita eri puolille Suomea.

Työmaapäällikkönä vastaat itsenäisesti työnjohdon tuella työmaan tuloksellisesta ja aikataulun mukaisesta läpiviennistä. Ylläpidät työturvallisuutta ja laadukasta toteutusta korostavaa ilmapiiriä työmaalla, ja toimit esimerkkinä muille. Toimit rakentavassa yhteistyössä projektin eri tahojen kanssa ja työskentelyotteesi on asiakaslähtöinen.

Työmaainsinöörinä toimit vastaavan työnjohtajan oikeana kätenä ja koko työmaajohdon tukena. Vastaat tiedon tuottamisesta ja analysoinnista päätöksentekoa varten. Tehtävääsi kuuluu myös esimerkiksi laadunvarmistukseen, raportointiin sekä työmaahankintojen toteuttamiseen ja koordinointiin liittyviä tehtäviä.

Työnjohtajana vastaat oman vastuualueesi tuloksellisesta ja aikataulun mukaisesta toteutuksesta osana hankkeen työnjohtoa. Toimit lähiesimiehenä työmaalla, ja esimerkillisellä johtamisellasi varmistat työn turvallisen ja laadukkaan toteutuksen. Vastaat vastuualueesi ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta.

Työmaatoimihenkilönä pääset luomaan oman mielenkiintoisen urapolkusi yhdessä muiden projektitoteutuksen ammattilaisten kanssa sekä saat kattavasti mahdollisuuksia myös kansainvälisissä hankkeissamme työskentelyyn.

Etsimme

Etsimme raudanlujaan joukkoomme motivoituneita ainutlaatuisten infraprojektien toteuttajia. Sovellat osaamistasi projekteilla monipuolisesti, ja olet innokas kehittymään työssä. Työmaalla hahmotat kokonaisuuksia, ja työskentelet pitkäjänteisesti projektin toteuttamiseksi laadukkaasti ja työturvallisesti. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja tiedät miten kommunikoida hankkeiden eri osapuolten kanssa. Sinulla on

  • aiempaa kokemusta väylä- tai siltahankkeiden työmaatehtävistä
  • sujuvat IT-taidot ja kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
  • rakennusalan insinöörin, rakennusmestarin tai diplomi-insinöörin tutkinto

Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönjohtajat:

Antti Korhonen, puh 040 529 8306, tavoitettavissa 9.-13.7. ja 30.7.- 31.8.
Mikko Möttönen, puh 050 390 5772, tavoitettavissa 9.7.-13.7. ja 13.8.- 30.8.
Jere Keskinen, puh 040 710 0531, tavoitettavissa 7.8.-31.8.

Jätä hakemuksesi 31.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta.