(Poistunut julkaisusta)

Työmaapäälliköitä Kruunusillat-raitiotieallianssiin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Helsingin kaupunki ja HKL ovat valinneet Kruunusillat-hankkeen allianssikumppaniksi ryhmittymän, johon kuuluvat YIT:n lisäksi NRC Group Finland Oy, Ramboll Finland Oy, Sitowise Oy ja Sweco Finland Oy. Kruunusillat raitiotieyhteys yhdistää Laajasalon, Korkeasaaren ja Kalasataman Helsingin keskustaan.

Allianssin kehitysvaihe alkoi loppuvuodesta 2019 ja kestää noin 1,5 vuotta, jonka aikana suunnitellaan allianssikokonaisuuden sisältö ja toteutus sekä määritetään tavoitekustannus ja toteutussuunnitelma. Kehitysvaiheen jälkeen siirrytään toteutusvaiheeseen, joka kestää aina vuoteen 2026 saakka. Kruunusillat raitiotieallianssin tavoitteena on suunnitella ja rakentaa kasvavalle Laajasalolle sujuva ja luotettava joukkoliikenneyhteys keskustaan.

Haemme nyt projektitiimiimme avainhenkilöiksi

TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ KRUUNUSILLAT-RAITIOTIEALLIANSSIIN

HELSINKI

”Rakenna kaupunkeja, jotka elävät ja kehittyvät vielä pitkään.”

Oletko kaupunkirakentamisen rautainen ammattilainen, joka innostaa ja johtaa tiimiä kohti asetettuja tavoitteita jämptillä otteella? Tule työmaapäälliköksi Kruunusillat-raitiotieallianssille porukkaamme, jossa sinulla on tilaa onnistua. Tarjolla on niin vastuuta kuin vapauttakin ja tukenasi on aina mahtava ja reipashenkinen allianssitiimimme. Tiimi, joka puhaltaa aina yhteen hiileen.

Haemme työmaapäälliköitä vastaamaan katu- ja kunnallistekniikan, raitiotien päällysrakenteen tai radan teknisten järjestelmien rakentamisesta. Toimit vastuualueesi työmaapäällikkönä vastaten osa-alueesi työnsuunnittelusta ja hankintojen valmistelusta. Lisäksi osallistut vastuualueesi suunnittelun ohjaukseen teknisesti ja taloudellisesti toteuttamiskelpoisten suunnitelmien varmistamiseksi. Sinulla on vahva tahto saada allianssin kannalta merkittäviä tuloksia aikaan ja tuottaa arvoa rahalle. Kykenet laatimaan oman vastuualueesi tuotantosuunnitelmat ja tarkastelemaan eri vaiheiden suunnitelmia kriittisesti kustannusten, laadun ja turvallisuuden näkökulmasta. Tuet myös osaamisellasi hankkeen kustannuslaskentaa. 

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija? 

Tässä tehtävässä onnistut, kun sinulla on vahvaa kokemusta työnjohtamisesta ja -suunnittelusta sekä kustannusten hallinnasta. Sinulla on paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä sekä hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot. Kaupunkiympäristössä työskenteleminen on sinulle entuudestaan tuttua ja yhteistyö tilaajan ja suunnittelijan kanssa on sinulle luontevaa. Kehitysvaiheessa onnistumisen kannalta on tärkeää, että osaat kommunikoida avoimesti, herätät luottamusta, olet valmis sitoutumaan hankkeen tavoitteisiin ja palat halusta toimia hankkeen parhaaksi. Esimerkillisellä toiminnallasi luot työturvallisuusmyönteistä ilmapiiriä ja takaat työn turvallisen toteutuksen.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta työmaapäällikön tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta sekä soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. rakennusalan insinööri). Aiempi kokemus suunnittelua sisältävistä urakkamalleista on vahva etu tehtävässä menestymiseen.

Miksi YIT:lle?

Olemme alamme pieni jättiläinen, mutta kulttuurillamme on lämmin sydän. Kannustamme työntekijöitämme tekemään parhaansa sekä kehittämään itseään ja meitä, niin yrityksenä kuin yhteisönä. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Me YIT:llä luotamme osaajiimme.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ole rohkeasti yhteydessä projektinjohtaja Jere Keskiseen, puh. 040 710 0531.

Hae tehtävään 13.4.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!

Lue lisää hankkeesta:

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/kruunusillat-fi/tietoa-hankkeesta/